fb

Les DO Catalanes al Mercat de Santa Caterina. Tasta-les!

Mercat de Santa Caterina - Barcelona Ciutat
 
 
15783 visites
  • Disponible per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM

Un divendres de cada mes, a les 19:30h, gaudeix d'un tast de vins d'una de les 12 D.O. catalanes.

A cada tast descobrirem 6 vins d'una D.O. o celler de Catalunya, cada un dels quals es maridarà amb una deliciosa selecció de producte fresc de les parades del Mercat.

Les degustacions aniran a càrrec d'un sommelier i un expert en maridatges.

 

Dates dels propers tasts:

18/11/2016 Els millors maridatges del 2016
25/11/2016 Els millors maridatges del 2016
20/01/2017 DO Alella
27/01/2017 Premis Vinari
03/02/2017 Vi i còmic - DO Catalunya
17/02/2017 DO Tarragona
25/03/2017 DO Montsant

 

L'acció compte amb la col·laboració del Institut municipal de mercats de Barcelona (IMMB), de l'Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), de l'Associació de Comerciants del Mercat de Santa Caterina, del Institut del Cava i de les dotze denominacions d'origen de Catalunya.

CONDICIONS

Punt de trobada: sala de tast del primer pis dins del Mercat.

Caldrà presentar el carnet i el comprovant de compra 5 minuts abans de l'inici de l'activitat

MÉS INFORMACIÓ
Durada: 2h, aprox.

Comentaris:
Aquests són alguns dels maridatges que s'han fet en les darreres edicions:
- Juvé i Camps Reserva de la Família 2008 maridat amb pernil ibèric
- Segura Viudas Brut Nature maridat amb sardina marinada
- Gramona Imperial Gran Reserva 2006 Brut marinat amb foie
- Mestres Visol Brut Nature Gran Reserva Barrica maridat amb croqueta de llagostins i rovellons
- Juvé i Camps Blanc de Noirs maridat amb formatge de cabra suau
- Maria Casanovas Roig Pinot Noir Rosé maridat amb croqueta de Gongonzola i nous
- Castellblanch Rosat dolç maridat amb una selecció de 3 xocolates "Ametller"
- Viña Esmeralda amb paté i escates de sal Maldon
- René Barbier Chardonnay amb ventresca de tonyina
- Sentits blancs amb carpaccio de bacallà
- Synera rosat amb pernil ibèric de recebo
- Idoia negre amb formatge de cabra
- 5/x pinot noir del celler de Capçanes amb formatge parmesà
- Masia Freyé Domènech Vidal amb brandada de bacallà
- El Fanio blanc criança Xarel·lo 2010 amb torradeta de Paté de bolets del bosc
- Duc de Foix rosat 2011 amb xocolata blanca amb fruits vermells
- Heretat Mont-Rubí negre jove 2011 amb formatge de vaca semi
- Syrah Col·lecció d'Albet i Noya, criança 2008 amb senglar ibèric
- Escumós Mas Comtal amb embotit d'anec mut del Penedès amb prunes i foie
- Vi de Glass Gramona dolç gewürztraminer amb pinya i mango.

Dates:
21/10/2016 DOQ Priorat - EXHAURIT
25/11/2016 Els millors maridatges del 2016
20/01/2017 DO Alella

Horari: A les 19:30h

Punts de Venda: Web TR3SC

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació