fb

Esmorzar o berenar a peu de vinya

Celler la Vinyeta - Mollet De Peralada
 
 
1435 visites
  • Per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Et proposem esmorzar o berenar al costat de les vinyes, amb un passeig per la terra conreada amb vinyes i oliveres, una visita al celler de La Vinyeta, poder veure l'elaboració del vi i acabar amb un tast dels vins i olis dels conreus que has visitat.

La Vinyeta és una petita explotació de vinya i olivera al mig de l'Empordà, a Mollet de Peralada.
És una empresa jove, familiar, fruit de l'esforç i les il·lusions. L'origen d'aquest projecte es remunta al 2002 quan es van adquirir un parell de vinyes velles, d'edats compreses entre 55 i 80 anys, de Samsó i Garnatxa. A partir d'aquest moment es van realitzar noves plantacions fins a les 30 ha actuals. El projecte es va consolidar el 2006 amb la construcció del celler i l'elaboració dels primers vins. A partir de l'any 2009 el celler La Vinyeta és un dels primers cellers que ha entrat a formar part de la Producció Integrada, un sistema de conreu respectuós amb el medi ambient.
En aquest context, neixen els vins de La Vinyeta. La línia bàsica de vins "Heus, Llavors i Punt i apart" s'estructura com si es tractés de fragments de relats, paraules que formen part d'una mateixa història. "Heus aquí una vegada...." tal i com comencen tots els contes és com es presenten els Heus - blanc, negre i rosat-, els vins més frescos i desenfadats de La Vinyeta. Més tard, amb sis mesos de barrica apareix el Llavors, el desenvolupament. I en un final sense fi, amb 12 mesos de barrica trobem el vi Punt i apart, el buc insígnia de La Vinyeta.

Descobreix què s'amaga darrere de cada un d'ells.

CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

Fins a 4 places per soci.

Escull l'horari que et vagi millor

El transport va a càrrec de cada soci. Proposta pensada per anar-hi amb transport privat

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Dates: Dissabte 29 de setembre

Horari:
Esmorzar a les 9:40h i visita a les 10:40h
Esmorzar a les 11:30h i visita a les 12:30h
Visita a les 16h i berenar a les 18h


Punts de Venda: Web del TR3SC

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació