3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Sant Andreu Jazz Band amb Scott Robinson

Sant Andreu Jazz Band amb Scott Robinson

  • Dinecres 29 d'agost
  • Auditori Pau Casals - Sant Salvador (el Vendrell)
15€
12€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

La Sant Andreu Jazz Band és una formació nascuda al barri de Sant Andreu (Barcelona) l'any 2006 sota la direcció de Joan Chamorro. Formada per joves d'entre 7 i 18 anys, és considerada la Big Band més jove d'Europa.

El seu debut oficial va ser al Festival Internacional de Jazz de Terrassa dins l'apartat de jazz jove. Aquell mateix any tocaven també a la primera edició del Jazz Classic Non Stop, creat per la Fundació Catalana per la Preservació i Difusió del Jazz Clàssic.

A l'any 2007 van tornar al Festival Internacional de Jazz de Terrassa, altra vegada dins de l'apartat de jazz jove, i al Festival de Jazz de Barcelona, primer a l'Auditori i després compartint escenari amb la Locomotora Negra al Palau de la Música.

A partir d'aquell moment, la seva participació a festivals de jazz com per exemple el de Barcelona, Tarragona, Andorra, Girona, Terrassa, Arenys de Mar o Granollers, fa que la SAJB es consolidi com a projecte pedagògic musical, reconegut i avalat per músics de renom internacional com Jesse Davis, Terrel Staford, Dick Oatts, Kenn Peploswky, Bobby Gordon, Perico Sambeat, Ricard Gili o Ignasi Terraza, entre d'altres.

Durant els seus 6 anys de trajectòria, la Sant Andreu Jazz Band també ha tingut l'oportunitat d'actuar a Europa, a llocs tan destacats com Marciac o Aix en Provence. El seu repertori està format per més de 50 temes en constant renovació, on trobem peces de les diferents èpoques del Dixieland, New Orleans, Swing, Big Band, Bebop, Funky i Jazz Vocal.

Aquest cop, la Sant Andreu Jazz Band vindrà acompanyada del saxofonista americà Scott Robinson, un gran músic de jazz que ha tocat amb diversos artistes com Lionel Hampton, Anthony Braxton,Ella Fitzgerald, Sting, Maria Schneider, Elton John i Buck Clayton entre d'altres. L'any 2000 va ser nomenat, pel Departament d'Estat dels Estats Units com a ¿Embaixador del Jazz".

FITXA TÈCNICA

Any2012

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Jazz/Swing

ENTRADES

Telentrada

ADREÇA

Av. Palfuriana, 34 (Sant Salvador)
43880 - Sant Salvador (el Vendrell)

Auditori Pau Casals
Av. Palfuriana, 34 (Sant Salvador), 43880 Sant Salvador (el Vendrell)

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX