fb
3/5
Sense recomanacions Sense 
Museu de la moto de Barcelona
Museu de la moto de Barcelona
Museu de la moto de Barcelona
Museu de la moto de Barcelona
Museu de la moto de Barcelona
Museu de la moto de Barcelona

Museu de la moto de Barcelona

  • Museu de la Moto - Barcelona
9€
4,50€
Disponible per a socis
  • BÀSIC
  • PREMIUM

Reserva les teves
entrades a taquilla

Més informació

DESCRIPCIÓ

Aquest estiu, refresca't al Museu Moto! Gaudeix de l'exposició mentre degustes una beguda ben fresca, inclosa en el preu de l'entrada. El Museu compta amb un espai-bar exclusiu pels visitants!!

Actualment el Museu de la Moto de Barcelona compta amb l'exposició Scooters, un segle de moto urbana

El scooter va néixer als anys vint, es va popularitzar als cinquanta i és l'indiscutible líder del mercat actual, formant part inseparable del decorat urbà de qualsevol ciutat, especialment a Barcelona, on roden diàriament més de 300.000 models.

El Museu Moto Barcelona ens trasllada a la versió més propera, utilitària i urbana de la motocicleta: el scooter. Un concepte, el nom del qual en anglès significa "patinet" en base a la plataforma on es recolzen els peus, que va ser capaç de revolucionar la mobilitat personal. Just quan es compleixen 100 anys de la creació del primer scooter - va ser l' Autoped, a Nova York, al 1916 - el Museu Moto Barcelona ha volgut rendir-li un especial homenatge. A través d'una curiosa selecció de 30 models, des dels primers intents de principis del segle XX fins als moderns models elèctrics, passant per les llegendàries Vespa i Lambretta, el visitant de Scooters, un segle de moto urbana pot descobrir l'evolució viscuda per aquest vehicle, que ja s'ha consolidat com una de les millors solucions als problemes del tràfic actual.

L'exposició es pot visitar des del 17 de Març del 2016 i fins al Març del 2017.

D'altra banda, el Museu de la Moto ha renovat exposició permanent desprès de 4 anys: "La Moto. Societat, indústria, competició" on podràs descobrir aspectes i facetes que fan de la moto quelcom tant especial i únic. Des de els seus inicis com a vehicle d'èlit fins la seva actual funció social a les grans ciutats com la millor solució de mobilitat personal, passant per la seva vessant lúdica i esportiva i també la importància de la seva indústria, capital en molts països, i inclosa la seva relació amb el cinema

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Museus i galeries    Històric

ADREÇA

C/ de la Palla, 10
08002 - Barcelona


INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Màxim dues entrades amb descompte per soci

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX