3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Tertúlia literària amb Isabel-Clara Simó i Silvestre Vilaplana

Tertúlia literària amb Isabel-Clara Simó i Silvestre Vilaplana

  • Dijous 12 d'abril a les 19h
  • Museu Europeu d'Art Modern - Barcelona
gratuït
EXCLUSIU
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Trobades amb alguns dels principals escriptors i escriptores d'avui per fer un repàs a la seva trajectòria literària. Aquest és el torn d'Isabel-Clara Simó, una de les trajectòries literàries més sòlides, i Silvestre Vilaplana, que conrea narrativa tant per adults com per joves. Presenta: Josep Gregori (editor de Bromera) i Sushan Qu farà diverses cal·ligrafies xineses in-situ que sortejarem entre els assistents amb motiu de la novel·la de la Isabel!

Un tros de cel, d'Isabel Clara Simó
Són les dotze de la nit. Segons el seu DNI falsificat, Wing ja és major d'edat. Fa anys que va arribar en un vaixell amb altres menors que també havien estat venudes com a esclaves i abocades a la prostitució. A València, les exòtiques estan de moda i els serveis de Wing són molt requerits. Però el seu proxeneta sempre li ha promès que en fer 18 anys serà lliure. I ara ha arribat el moment, ella està decidida a recuperar el control de la seva vida, i té un pla per a fer-ho. Un tros de cel és una novel·la per moments crua, a estones commovedora que busca la complicitat del lector. El relat de la Wing està esguitat de records que ens apropen la seva lluita per assolir una vida digna lluny de les atrocitats que l'han perseguida des de la infantesa.

El quadern de les vides perdudes, Silvestre Vilaplana
El protagonista d'El quadern de les vides perdudes pateix una progressiva degradació física i mental. Fa temps que l'envaeix la sensació que un hoste, algú altre, habita el seu cos en moments que després és incapaç de recordar. A mesura que avança el relat, coneixem els seus problemes de memòria per a mantenir-se viu, l'assetjament immobiliari que pateix per part del propietari de l'edifici on viu i la penúria econòmica que l'obliga a desfer-se dels seus preuats volums acumulats al llarg de tota una vida de bibliotecari. Paral·lelament, desapareixen dues nenes en un parc pròxim a sa casa. Tots els indicis fan pensar que hi té alguna cosa a veure, però ell no aconsegueix recordar-ho.

Silvestre Vilaplana (Alcoi, 1969) conrea, amb una habilitat extraordinària, la narrativa, tant per a adults com per a joves, i la poesia. És autor, entre altres, de les novel·les L'estany de foc, Premi Blai Bellver de Narrativa Ciutat de Xàtiva, i Les cendres del cavaller, biografia novel·lada de Joanot Martorell per la qual va ser distingit amb el Premi de Novel·la Ciutat d'Alzira i amb el de la Crítica Serra d'Or. Ha publicat també, amb molt d'èxit, obres per al públic jove, com ara Els dimonis de Pandora, La frontera negra i Resurrecció.

FITXA TÈCNICA

Durada1h aprox.
Editorial:Bromera

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ENTRADES

Web del TR3SC

ADREÇA

C/ Barra de Ferro, 5
08003 - Barcelona

Museu Europeu d'Art Modern
C/ Barra de Ferro, 5, 08003 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

*Cal inscripció prèvia.

*Màxim dues entrades per soci.

*Recorda presentar el correu electrònic de confirmació de la reserva, 5 minuts abans de l'inici de l'activitat

*1,5€ de despeses de gestió

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX