fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Pack infantil: "Ba-ba vocals + Ba-ba colors + Jamie el Ratolí"
Pack infantil: "Ba-ba vocals + Ba-ba colors + Jamie el Ratolí"
Pack infantil: "Ba-ba vocals + Ba-ba colors + Jamie el Ratolí"

Pack infantil: "Ba-ba vocals + Ba-ba colors + Jamie el Ratolí"

REGAL CLUB
Per a socis
  • PREMIUM
TRUCA
DE DL A DV
DE 10 A 14H AL
902 33 90 33

DESCRIPCIÓ

Ba-ba Les vocals:
Ba-ba s'emet per als més menuts per la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya diàriament des de 2006. Ba-ba és un programa en què viatgem pel món dels sentits i la quotidianitat dels nens i les nenes d'1 a 4 anys. De la mà de la girafa Ba-ba i dels seus amics (el mico Tico i l'ocell Krek) exploraran un univers d'hàbits naturals, socials i humans. Els infants es divertiran amb aquests nous amics i aprendran com és el món a través de l'experimentació i el joc. En aquest DVD els nens d'1-4 anys es divertiran i aprendran l'univers de les vocals amb la girafa Ba-ba i els seus amics (el mico Tico i l'ocell Krek).

Ba-ba: Els colors
Ba-ba és un recorregut pel món dels sentits i la quotidianitat dels nens més petits (de 0 fins a 4/5 anys). De la mà de la girafa Ba-ba i dels seus amics (el mico Tico i l'ocell Krek) exploraran un univers d'hàbits naturals, socials i humans. Els nens es divertiran amb aquests nous amics i aprendran com és el món. Amb una temàtica coneguda i propera pels nens d'aquesta edat, es recrea un món quotidià i senzill en què els nens poden identificar-se i trobar-hi plaer. No es tracta d'atabalar-los amb multitud d'estímuls sinó oferir-los-en uns quants perquè puguin descobrir-los, reconèixer-los i aprendre'ls progressivament, tal com recomanen els experts en educació infantil: experimentaran, aprendran i jugaran alhora.

Jamie El Ratolí:
El DVD Jamie el Ratolí, conté 12 històries de 5 minuts animades per Borge Ring, un dels més grans animadors a nivell mundial i guanyador d'un Oscar. Jamie és un ratolí entremaliat i divertit que viu a un jardí amb els seus amics (canaris, pollets, peixos, ocells). Allà protagonitza aventures increïbles i viu cada dia una nova història jugant, rient i aprenent amb molts altres companys. El jardí és un capsa de sorpreses i els seus habitants s'ajuden sempre els uns als altres. Un petit món que transmet els valors més nobles: solidaritat, amistat, generositat, respecte, comprensió... La vida d'en Jamie despertarà la imaginació dels més menuts i amb ell compartiran moments inoblidables.

FITXA TÈCNICA

Any2012
IdiomaCatalà

COMPARTEIX

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX