fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Museu d'arqueologia de Catalunya
Museu d'arqueologia de Catalunya
Museu d'arqueologia de Catalunya
Museu d'arqueologia de Catalunya
Museu d'arqueologia de Catalunya

Museu d'arqueologia de Catalunya

  • Avantatge permanent
  • Museu d'Arqueologia de Catalunya - Barcelona
3€
30%
Disponible per a socis
  • BÀSIC
  • PREMIUM

Reserva les teves
entrades a taquilla

Més informació

DESCRIPCIÓ

La seu de Barcelona ha modernitzat el 70% dels seus continguts i de les seves instal·lacions per estar al dia, per ser més accessibles, més didàctics i donar millor servei als ciutadans. Per aconseguir-ho, el Museu ha treballat amb els millors especialistes de cada període, tot incorporant-hi peces rellevants de l'arqueologia catalana i comptant amb l'experiència i el coneixement de dissenyadors i industrials que ens han ajudat a donar forma a tot plegat. Us convidem a venir i a gaudir d'aquest nou Museu.

Les onze noves sales, que acullen un miler de peces originals, corresponen als períodes de la prehistòria i de les colonitzacions grega i fenícia. La renovació ha actualitzat el discurs, incorporat a més de noves peces una nova museografia, amb una presentació més dinàmica i entenedora. Set sales corresponen a la prehistòria i quatre al període dedicat a l'expansió de fenicis i grecs a la Mediterrània (segles IX a III aC). Coincidint amb la inauguració de les noves sales, s'ha produït quatre nous audiovisuals, entre els quals es troben un sobre rituals funeraris de la prehistòria comparats amb els actuals, un altre sobre la colonització grega i fenícia, amb fragments de pel·lícules i un muntatge de la vídeo-artista Pilar Talavera.

Sales de la prehistòria
Les set sales dedicades a aquest període narren els avenços tecnològics que es van produir i els canvis en la humanitat amb el domini del foc, la talla de la pedra i a la fabricació de les primeres eines. Les noves sales d'aquest àmbit són: Caçadors i recol·lectors. Les cultures paleolítiques (dues sales); Pagesos, pastors i metal·lúrgics. Del Neolític a l'edat del bronze; L'esperit de les grans pedres. El megalitisme (dues sales); La fi de la prehistòria. Del bronze final a la primera edat del ferro, i L'estat argàric. Una societat diferent.

Sales de fenicis i grecs
La Mediterrània, definida poèticament com el pont de la mar blava, va esdevenir el camí per on van transitar els comerciants i mariners del vessant oriental expandint la cultura i la civilització fins als confins occidentals del món antic. Les quatre sales que integren aquest àmbit són: El pont de la mar blava (dues sales); Phoínikes (Fenicis); L'alè de Grècia.

Per a més informació, consulteu el següent enllaç, museu d'arqueologia de catalunya

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Museus i galeries    Històric

ENTRADES

Taquilles

ADREÇA

Passeig Sta. Madrona, 39
08038 - Barcelona

Museu d'Arqueologia de Catalunya
Passeig Sta. Madrona, 39, 08038 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Tot l'any

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX