3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
La Pedrera
La Pedrera
La Pedrera
La Pedrera

La Pedrera

  • Tot l'any
  • La Pedrera - Barcelona
20,50€
16,40€
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS

Reserva les teves
entrades a taquilla

Més informació

DESCRIPCIÓ

La Pedrera (1906-1912) va ser construïda per Antoni Gaudí (1853-1926) per encàrrec de Pere Milà i Rosario Segimon com a edifici d'habitatges. Com era habitual a l'època, el matrimoni Milà va establir la seva residència a la planta noble i dedicaven la resta a pisos de lloguer.

La Casa Milà és la quarta i última de les obres que Gaudí va realitzar al passeig de Gràcia, en aquell moment l'avinguda més important de la ciutat, que comunicava la Barcelona vella, la qual va trencar les muralles, amb la vila de Gràcia.

Denominada oficialment Casa Milà per haver estat una iniciativa immobiliària d'aquesta família - popularment és coneguda amb el sobrenom de La Pedrera, que al·ludeix irònicament al seu aspecte extern, molt semblant al d'una pedrera oberta.

La seva singularitat i el seu valor patrimonial i artístic queden àmpliament acreditats quan s'inclou en el catàleg del Patrimoni Artístic de la ciutat de Barcelona el 1962, amb la declaració com a Monument Historicoartístic d'Interès Nacional per part del Govern espanyol l'any 1969, i la UNESCO l'inscriu com a Bé Cultural del Patrimoni Mundial el 1984, pel seu valor universal excepcional.

La Pedrera és una obra d'art total, amb excel·lents mostres de forja i el treball del metall i la pedra, de fusteria, de ceràmica, pintura mural i de vidrieria. La Pedrera va ser l'última gran obra civil que va realitzar Gaudí abans de dedicar-se per complet a les obres de la Sagrada Família.

Actualment l'edifici és la seu de la Fundació Catalunya-La Pedrera i és un important centre cultural de referència a la ciutat pel conjunt d'activitats que organitza i pels diferents espais museístics i d'ús públic que inclou.

Per a més informació: http://www.lapedrera.com

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Espais    Altres

ENTRADES

Taquilles

ADREÇA

Passeig de Gràcia, 92
08008 - Barcelona

La Pedrera
Passeig de Gràcia, 92, 08008 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Vàlid tot l'any.
Inclou audioguia

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX