3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Museu de la xocolata
Museu de la xocolata
Museu de la xocolata
Museu de la xocolata
Museu de la xocolata

Museu de la xocolata

  • Museu de la Xocolata - Barcelona
5€
4€
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS

Reserva les teves
entrades a taquilla

Més informació

DESCRIPCIÓ

El Museu de la Xocolata de Barcelona és, sens dubte, el museu més dolç de la ciutat comtal. El museu pretén treballar per convertir-se en referència internacional en la seva temàtica gràcies a una programació d'activitats extensa i dinàmica i a la força que li atorguen les noves dependències de l'Escola de Pastisseria del Gremi, ubicada al mateix edifici.

Un dels objectius principals del museu és el desenvolupament d'un projecte cultural al servei de la divulgació i la sensibilització de la cultura de la xocolata, per a incrementar la seva valoració cultural i gastronòmica així com per impulsar un instrument al servei de la valorització de la tradició xocolatera i pastissera del país.

El Museu de la Xocolata de Barcelona disposa d'un espai expositiu de 600 m² on presenta un passeig que va des dels orígens i significació de la xocolata, la seva arribada a Europa, el seu valor simbòlic, cultural, econòmic i nutritiu, així com la tècnica, ús i consum. L'exposició combina presentació d'objectes, escenografies, interactius i audiovisuals.

El Museu de la Xocolata, en la seva voluntat de difondre i promoure la cultura del cacau i la xocolata, organitza de forma periòdica diferents activitats orientades a tots els públics: activitats setmanals per a grups escolars, tallers permanents per al públic infantil i adult en cap de setmana, celebració de festes d'aniversari, activitats trimestrals, exposicions temporals...

En la seva voluntat de convertir-se en una entitat dinàmica i actual, el Museu de la Xocolata organitza de forma anual exposicions temporals vinculades al Concurs Internacional de Figures de Xocolata. Actualment es pot visitar l'exposició de figures inspirades en la història de la xocolata. Aquesta exposició realitzada amb motiu del 10è aniversari del Museu de la Xocolata permet veure les diferents maneres de representar el que significa el cacau i la seva importància a través de la visió de diferents mestres pastissers.


El Museu disposa, a més, dels següents serveis:
Servei de visites comentades
Servei d'activitats escolars
Servei de visites per a grups turístics
Programació d'activitats d'animació infantil
Programació de cursos de divulgació, seminaris i conferències
Centre de documentació de la xocolata
Xocolateria, Cafeteria i tenda

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ENTRADES

Taquilles

ADREÇA

Carrer Comerç, 36
08003 - Barcelona

Museu de la Xocolata
Carrer Comerç, 36, 08003 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX