fb

Museu de la xocolata

Museu de la Xocolata - Barcelona Ciutat
 
 
9917 visites
  • Per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM
El Museu de la Xocolata de Barcelona és, sens dubte, el museu més dolç de la ciutat comtal. El museu pretén treballar per convertir-se en referència internacional en la seva temàtica gràcies a una programació d'activitats extensa i dinàmica i a la força que li atorguen les noves dependències de l'Escola de Pastisseria del Gremi, ubicada al mateix edifici.

Un dels objectius principals del museu és el desenvolupament d'un projecte cultural al servei de la divulgació i la sensibilització de la cultura de la xocolata, per a incrementar la seva valoració cultural i gastronòmica així com per impulsar un instrument al servei de la valorització de la tradició xocolatera i pastissera del país.

El Museu de la Xocolata de Barcelona disposa d'un espai expositiu de 600 m² on presenta un passeig que va des dels orígens i significació de la xocolata, la seva arribada a Europa, el seu valor simbòlic, cultural, econòmic i nutritiu, així com la tècnica, ús i consum. L'exposició combina presentació d'objectes, escenografies, interactius i audiovisuals.

El Museu de la Xocolata, en la seva voluntat de difondre i promoure la cultura del cacau i la xocolata, organitza de forma periòdica diferents activitats orientades a tots els públics: activitats setmanals per a grups escolars, tallers permanents per al públic infantil i adult en cap de setmana, celebració de festes d'aniversari, activitats trimestrals, exposicions temporals...

En la seva voluntat de convertir-se en una entitat dinàmica i actual, el Museu de la Xocolata organitza de forma anual exposicions temporals vinculades al Concurs Internacional de Figures de Xocolata. Actualment es pot visitar l'exposició de figures inspirades en la història de la xocolata. Aquesta exposició realitzada amb motiu del 10è aniversari del Museu de la Xocolata permet veure les diferents maneres de representar el que significa el cacau i la seva importància a través de la visió de diferents mestres pastissers.

CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Programa:
El Museu disposa, a més, dels següents serveis:
Servei de visites comentades
Servei d'activitats escolars
Servei de visites per a grups turístics
Programació d'activitats d'animació infantil
Programació de cursos de divulgació, seminaris i conferències
Centre de documentació de la xocolata
Xocolateria, Cafeteria i tenda


Horari:
El Museu de la Xocolata de Barcelona està obert al públic de dilluns a dissabte de 10.00 a 19.00h i diumenges de 10.00 a 15.00 h.

Punts de Venda: Taquilles

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació