3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Concert TR3SC: Mine!
Concert TR3SC: Mine!
Concert TR3SC: Mine!
Concert TR3SC: Mine!
Concert TR3SC: Mine!

Concert TR3SC: Mine!

  • Sala Luz de Gas - Barcelona
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Mine! és una banda formada per quatre joves músics que han dedicat la seva vida a la música i que tenen la voluntat de seguir fent-ho. De moment ja se'ls considera com un dels grups predestinats a ser un referent de la nova onada de música en català. Mine! no és un altre grup de Pop.

Guanyadors dels concursos Vic Sona [2007] i Sona 9 [2009] on hi participaven més de 140 bandes catalanes, Mine! s'ha presentat en societat aquest 2010 en una gira basada en el repertori del seu primer EP "Selva de Mar" que els ha portat per escenaris de la talla del Palau de la Música, el Festival de Guitarra, el Festival Cambrirock, el Festival Emergent, l'aMt, el Festival Acústica o el Mercat de Música Viva de Vic, així com compartir cartell amb grans noms de l'escena nacional [Los Planetas, Love of Lesbian, Quimi Portet i Sidonie] i internacionals [Cesaria Evora].

Paral·lelament a aquesta fructífera gira amb gran acollida per part del públic, durant aquest 2010 han estat gravant el seu primer LP oficial "Un brindis pel nen androide" [Música Global, 2010], produït per en Ricky Falkner, productor per excel·lència de l'actualitat pop-experimental estatal i membre de Standstill.

"Un brindis pel nen androide" es publica aquesta tardor, coincidint amb l'estrena en directe del nou treball, i ja ha estat recolzat per la premsa especialitzada. Amb aquest primer treball editat, MiNE! exposa amb claredat quina és la seva proposta.

Cançons arriscades, amb una mirada cap als anys seixanta i amb un gran protagonisme de les veus. En Bernat Sànchez (veu, guitarra i piano), l'Albert Rams ¿ret" (veu i guitarra), en Ricardo Malo (batería, piano i veu) i l'Oriol Romaní "txiri" (baix, violoncel i veu) han creat un paisatge variat i lluminós, on s'hi troben la psiquedèlia, el rock, la música festiva i el drama quotidià. Tots quatre canten, tots quatre composen. El resultat és ric en matisos, cosa que fa difícil definir l'estil de MiNE!, més enllà de l'ambigüitat de l'etiqueta ¿pop".

Les seves influències són moltes i a vegades es confonen entre sí: la fanfàrria vocal dels Beach Boys o el toc ¿crooner-punk" de the Smiths, el retrofuturisme de Blur o el barroquisme de Love, la galàxia de Sisa o l'elegància dels Zombies. Tot un misteri embolicat en unes lletres que parlen de la lenta pèrdua de l'adolescència, a vegades des d'una ¿mirada màgica", o des d'una posició cínica i alhora optimista.

FITXA TÈCNICA

Any2010
Intèrprets:Bernat Sànchez: veu, guitarra i piano

,Albert Rams "ret": veu i guitarra
,Ricardo Malo: bateria, piano i veu
,Oriol Romaní "txiri": baix, violoncel i veu

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Concerts TRESC

ENTRADES

Web del TR3SC

ADREÇA

C. Muntaner, 246
08038 - Barcelona

Sala Luz de Gas
C. Muntaner, 246, 08038 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX