3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Pack adult: "The Family Album + Nobody Business + L'Altre Rusiñol"
Pack adult: "The Family Album + Nobody Business + L'Altre Rusiñol"
Pack adult: "The Family Album + Nobody Business + L'Altre Rusiñol"

Pack adult: "The Family Album + Nobody Business + L'Altre Rusiñol"

REGAL CLUB
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

The family album
Documental experimental en què s'utilitza una extensa col·lecció d'excepcionals pel·lícules domèstiques en 16mm, des dels anys '20 als '50. Aquests films són excitants documents autèntics del folklore, la història i la cultura americans, extrets des de la posició avantatjosa de l'ull fotogràfic amateur.

Els temes abarquen l'espectre complet del llenguatge de les pel·lícules domestiques tradicionals, incloent la barreja de fonts racials, ètniques, econòmiques i geogràfiques. La banda sonora es composa de moltes entrevistes orals antigues, i una eclèctica varietat d'enregistraments d'àudio familiars autèntics, que inclouen festes d'aniversari, casaments, funerals, cançons infantils, lliçons de música¿ discussions a la cuina.

Estructurat del naixement a la mort, THE FAMILY ALBUM és un film collage que entrellaça els seus elements per crear una vida completa plena de celebracions i discussions, que van de la infantesa a la maduresa, de la inocència a la experiència. Un retrat íntim i universal de la familia americana, no escrit, sense assajar, no inmune als conflictes i contradiccions ocults en la vida familiar i els seus rituals.

Nobody's Business
Alan Berliner pren al seu solitari pare com el subjecte reaci del seu commovedor i elegant estudi de la història i la memòria familiar. El que s'en desprèn és una biografia cinemàtica única que troba humor i patetisme en el cúmul de conflictes i afectes que uneixen a pare i fill. Al final, el seu retrat complexe és una trobada de les ments, on el passat es troba amb el present, on les generacions xoquen i on els límits de la vida familiar són emputxats, tirats, estirats¿i, sorprenentment, de vegades inclús reconciliats.

Una consolidació de la seva obra anterior (INTIMATE STRANGER), NOBODY'S BUSINESS explora l'altra meitat de la seva herència familiar, els Berliner. Utilitzant la seva nuclear i extensa familia com una especie de laboratori vivent, Berliner intenta descobrir els misteris de la seva història familiar, genealogia i herència. L'obra transforma la vida privada i personal en una història de resonància universal.

L'altre Rusiñol
Més enllà del personatge del viatge en carro i els duros a quatre pessetes, o del famós pintor de jardins, "L'altre Rusiñol" aprofundeix en qüestions com ara l'addicció a la morfina, l'autocreació del propi mite, les contradiccions d'un home trencador però misògin, o l'evident empremta de la formació comercial que va rebre el seu avi quant a enfocar la seva artística com un negoci.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Regal Club    Pack de DVD's

ENTRADES

Truca al 902 33 90 33

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX