COMPARTEIX

 

Et podríem donar 100 motius per venir al Mercat de Nadal del Llibre -un per cada autor que vindrà!- però hem fet una selecció de 10 raons per les quals estem segurs t’encantarà descobrir el Sant Jordi d’hivern que t’hem preparat aquest any: 

1. POESIA MUSICADA Tots aquells amants de la poesia -cada vegada en som més- podrem gaudir de brillants propostes musicals poètiques. Prepareu-vos per tenir pell de gallina amb el concert de Sílvia Bel i Tomàs de los Santos o la veu de la gran Judit Neddermann!

 

2. ESPECTACLES LITERARIS Us imagineu com seria un espectacle basat en el vostre llibre preferit? Litterarum i la Institució de les Lletres Catalanes han preparat tres propostes que us deixaran bocabadats! Ubica’t en el mapa ;) 

 

 

 

3. Més de 100 AUTORS  Més de 100 autors en un dia? Estem parlant de Sant Jordi? Sí! Del Sant Jordi d’hivern. Sergi Pàmies, Miqui Otero, Sor Lucía Caram, Ramon Gener, Gemma Ruiz, Màrius Serra...i fins a 100 autors més!

 

 

4. ESCRIPTORS D’AQUÍ I D’ALLÀ  

Comptarem amb molts autors de la ciutat però també gaudirem de la presència d’autors que ens visitaran des de més lluny com Nicola Lagioia (un fenomen literari a Itàlia) o escriptors de València i les Illes Balears.

 

5. BON MENJAR Després d’alimentar l’esperit amb els llibres, res millor que omplir la panxa amb algunes de les exquisides propostes de les food trucks que trobaràs a la Plaça del Llibre. Pots venir quan vulguis però si vols passar-hi el dia, estarem encantats!

 

 

6. POP UP STORES I LLIBRETERS  Una de les principals novetats de la tercera edició del Mercat  de Nadal del Llibre és la presència de més llibreters i la participació de petites botigues (pop up stores) de complements literaris. Un espai de comerç de proximitat que et permetrà aconseguir aquell regal d’amic invisible que tens pendent!
 

7. EL MILLOR REGAL DE NADAL...és un llibre signat pel teu autor de capçalera preferit. Aprofita que els tens ben a prop per aconseguir una dedicatòria per a tu i els teus amics o familiars.

 

 

 

8. PROPOSTES  INFANTILS A pocs dies de començar les vacances de Nadal, els nens tenen energia per llegir, anar al seu primer concert, escoltar atentament contes, dibuixar, ballar i cantar... tot això i més ho podran fer al Mercat de Nadal del Llibre!

 

 

 

9. ANIVERSARIS LITERARIS Celebrem amb propostes úniques tres aniversaris molt especials. Una excusa ideal per poder parlar i aprofundir més sobre Ramon Llull, Montserrat Roig i William Shakespeare

 

 

 

10. FESTA NADALENCA El Mercat de Nadal és una gran festa del llibre, una declaració d’amor sense vergonya cap a la literatura, una trobada d’autors i lectors sense barreres. En definitiva, una excusa perfecte per celebrar el Nadal apostant per la cultura.

 

 

 

Descarrega't les teves invitacions per assistir al #MercatLlibreTR3SC aquí

 

Per Laura Puebla, Cap d'Àrea de Llibres i Territori


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES