COMPARTEIX

El passat 30 de juny els socis del TR3SC van poder comentar el final de Joc de Trons amb Toni de la Torre. Vam aprofitar l’ocasió per entrevistar-lo i demanar-li quines sèries no ens podem perdre aquest estiu, quines arriben (o ens deixen) el curs vinent. Tot seguit us expliquem quines són i per què el famós crític de televisió les recomana a qualsevol sèrieaddicte.

 

The Night Of

És una sèrie, coproducció de la HBO i la BBC, que s’estrena aquest estiu. És la història d’en Nasir Khan, un jove estudiant d’origen pakistanès, que es veu involucrat en un cas d’assassinat. És acusat de matar una dona a Upper West Side i malgrat sembla no haver comès el crim, totes les pistes apunten cap a ell. El cas es torna complex a causa dels matisos culturals i polítics.  Si t’agraden les sèries policíaques, aquesta és la teva sèrie.

Brain Dead

Si vols alguna cosa més divertida, no et pots perdre Brain Dead. Una sèrie que tracta un fenòmen d’allò més surrealista: uns insectes parasitaris han envaït el cervell dels polítics. La història se centra en Laurel, una noia que renuncia a ser directora de documentals per ajudar al seu germà, un senador demòcrata de Maryland.  La protagonista descobreix que el govern ha deixat de funcionar i que uns insectes estan menjant-se el cervell dels polítics del Congrés.

Vinyl

Una sèrie que prometia molt i que, malauradament no tindrà segona temporada. Per a Toni de la Torre, hauria d’haver continuat ja que tenia tant a Steven Spielberg com a Mick Jagger al darrere. Bobby Cannavale protagonitza aquesta sèrie en la que Richie Finestra, executiu d’una discogràfica, intentarà salvar la seva empresa sense fer mal a ningú.

The Get Down 

Pels que us lamenteu per la marxa de Vinyl, De la Torre proposa una alternativa. No s’ha estrenat encara però el crític la destaca com una de les sèries estrella que estrena Netflix a l’agost. Baz Luhrman, director de ‘Moulin Rouge’ o ‘El Gran Gatsby’, porta 10 anys treballant en aquesta sèrie. Ficciona el naixement del hip hop, el punk i la música disco a la Nova York dels anys 70. Si no pots viure sense la música, ‘The Get Down’ és imprescindible.

West World

Una sèrie que està a punt d’arribar a l’HBO és ‘West World’, que explica el que succeeix en un parc temàtic futurístic anomenat de la mateixa manera. Una producció de J.J. Abrams, basada en la pel·lícula de Michael Crichton.  Anthony Hopkins protagonitza aquesta sèrie en la que també veurem altres estrelles de Hollywood com Evan Rachel Wood, Ed Harris o James Marsden. Per a Toni de la Torre,  aquesta és la sèrie d’èxit que haurà fer el relleu a Joc de Trons. Si ets fan de les grans produccions, no te la pots perdre!

Seinfield

Malgrat a Toni de la Torre li ha costat escollir una sèrie preferida, ha  confessat que una de les seves comèdies favorites és Seinfield, una comèdia americana dels anys 90 que tracta la vida fictícia de l’actor Jerrry Seinfeld i els seus amics, que són d’allò més excèntrics. Si et vols riure sense parar aquest estiu, aquesta és la teva sèrie

 


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES