COMPARTEIX

Primer va ser l’avançament de la programació, després la presentació oficial, a continuació l’obertura de la venda d’entrades... I entre unes coses i les altres ja ens hem plantat a la meitat del Grec! 

Sembla que fos ahir que el Ramon Simó ens parlava al Butaca TR3SC de Les Bruixes de Salem, l’espectacle inaugural que des del principi va causar més expectatives. Són molts els socis que van pujar a Montjuïc per veure la proposta d’Arthur Miller, que va acabar amb entrades exhaurides.  Tant si la vas veure com si no, aquí tens 5 de les propostes més venudes del GREC per les que encara pots trobar entrades... No et despistis, que volen!    

1. El preu: Pere Arquillué, Ramon Madaula, Lluis Marco i Rosa Renom dirigits per la Sílvia Munt. Et calen més detalls? L’obra és un dels imprescindibles de Miller, tal com van explicar els actors a les dues sòcies que es van poder colar als assajos i entrevistar als seus protagonistes. Una història de dos germans amb maneres molt diferents de viure i d’entendre la vida en la que tothom se sent identificat. Teatre Goya, fins al 7 d’agost.

2. Conillet: El primer monòleg en la carrera de la Clara Segura ja es va guanyar els nostres aplaudiments –i els del públic i la crítica- en la seva temporada al Lliure. Ara, el Grec acull la seva tornada al Teatre Romea, una oportunitat única tant per als que se la van perdre  com per als que volen repetir. El text de la Marta Galan tracta sobre les dificultats de la dona per conciliar la vida familiar i la professional i està dirigit per en Marc Martínez,  qui ja tenia molt bona relació amb Segura abans de posar-se a matar iaies a TV3... ;)  Teatre Romea, del 19 de juliol al 5 d’agost.

3. Nit de Musicals - Swing Broadway: Per tercer any consecutiu i després d’exhaurir totes les localitats en l’edició del 2015, arriba un cop més l’espectacle per excel·lència dels fanàtics dels musicals. Enguany, el que veuràs serà una fusió de swing, veu i coreografies al voltant d’una divertida història creada i dirigida per Paco Mir. La base, un repertori de clàssics dels grans musicals de Broadway: Gypsy, Guys and Dolls, 4 2nd Street , Kiss me Kate, Chicago... I per més inri, formaran part de l’espectacle la big band Barcelona Jazz Orquestra, un conjunt de grans noms del teatre musical del país – Mercè Martínez, Ivan Labanda, Xavi Duch...-  i una companyia de ball creada per a l’ocasió. 26 de juliol, Teatre Grec.

4. El Bon Pare: El nou text del dramaturg i director David Plana, una tragicomèdia sobre la paternitat i la figura masculina, explica la història d’un alcalde d’una ciutat de províncies que descobreix que la unitat i la felicitat de la seva idíl·lica família és una farsa. El desencadenant? La trobada a internet d’un peculiar vídeo protagonitzat per la seva filla. Lluís Soler és qui donarà vida a aquest personatge acompanyat sobre l’escenari per Teresa Vallicrosa, Georgina Latre i Jaume Madaula. Teatre Borràs, del 21 al 31 de juliol.

5. Alonzo King Lines Ballet: El coreògraf nord-americà Alonzo King està considerat un dels grans ballet màster del moment. Amb la seva companyia ha sabut crear un nou llenguatge corporal contemporani a partir de les formes i tècniques del ballet més clàssic. Al Grec, el seu equip interpretarà dues peces: A Writing Ground, a partir dels poemes de l’irlandès Colum McCann,i Biophony, un espectacle basat en els sons de la natura que uneix aquesta amb la civilització. Teatre Grec, 15 i 16 de juliol.


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES