COMPARTEIX

El Festival Castell de Peralada, se celebra del 7 de juliol al 16 d’agost i presenta una vintena de nits que evidencien la fidelitat d’aquest esdeveniment amb els artistes que hi han actuat. Però també fidelitat amb l’òpera, la dansa, amb el públic, amb la vila de Peralada i amb l’Empordà. Per això, des del TR3SC no volem que et perdis un festival d'aquestes dimensions. Recorda: Tens avantatge amb el carnet!

 

Et proposem un recorregut pels imprescindibles de Peralada que començarà amb el gran pianista xinès Lang Lang. L'artista interpretarà tres obres tan allunyades entre elles com Les estacions de Txaikovski i els Quatre Scherzos de Chopin. La nit del 15 de juliol serà espectacular: la gala de la lírica amb els cantants més estimats pels melòmans per celebrar els 30 anys del festival. Sondra Radvanovski, Eva Maria Westbroek, Carlos Alvarez, Leo Nucci i Marcelo Alvarez amb l’OBC ens delectaran amb peces de  Rossini, Puccini i Verdi entre d’altres  en una gran festa.

 

El  16 de juliol serà la cita ineludible pels amants del ballet. La dansa contemporània de la companyia jove del genial ballarí i coreògraf Alvin Ailey, Ailey II, arriba des de Nova York amb un programa que inclou la mítica peça Revelations.

 

 

Si ets un fidel amant de la dansa, tampoc has d'oblidar, el 29 de juliol amb Roberto Bolle i els seus amics. L’estrella de l’Scala de Milà i l’American Ballet presenta un espectacle amb els millors ballarins internacionals. És un repàs pels grans moments de la dansa amb clàssiques coreografies i propostes més contemporànies.

 

A l’església del Carme es celebraran els concerts i recitals més íntims. Podràs gaudir de les joves promeses ja consagrades de la lírica internacional... una petita mostra del talent i la força del cant amb Olga Peretyatko , Anita Rachvelishvili , Bryan Hymel i Xavier Sabata.

 

Turandot, la gran òpera de Puccini sota la mirada sempre suggerent de Mario Gas i amb els cantants més aclamats de l’escena actual. Dues nits per gaudir d’una espectacular producció amb l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu al fossat. Pura passió mediterrània per no perdre’s.

 

 

I l’estiu més pop també té el seu espai a Peralada: Pink Martini , la gran Diana Krall, l’esperat concert d’El gusto es nuestro amb Serrat, Ana Belén, Victor Manuel i Miguel Rios, Seal , el debut a Espanya d’Ezio Bosso  i el seu piano de cinema, els incombustibles La Unión ,  els originals Blues Brothers Band  i els reis de la pista Simply Red per tancar una edició de festa.

 


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES