COMPARTEIX

L’interès pel vi i l’enoturisme està creixent molt a Catalunya. És per això que el TR3SC ha volgut seleccionar els millors cellers perquè descobreixis el món del vi o, si ja el coneixes, t’endinsis en aquella DO que més et sedueixi. A més, aviat arribarà el temps de verema amb grans propostes. No deixis escapar experiències úniques amb el TR3SC! 

 

Cellers Carol Vallès

En aquest celler, hi ha oportunitats per a tothom. En primer lloc, una ruta amb segway per les vinyes, que passa per camins amb molt d’encant, on t’explicaran la vida de la vinya, les feines del viticultor, els diferents cultius i les diverses varietats de raïm. També coneixeràs els diferents processos d’elaboració del cava artesà. Després de la ruta, recuperaràs forces amb un tast dels caves més exclusius de Carol Vallès, acompanyats de formatges, patés i productes de proximitat. Per altra banda, si prefereixes un pla més tranquil, tens l’oportunitat de gaudir d’un esplèndid brunch entre vinyes, amb un tast de dos caves i seguit d’una visita per les caves i les vinyes. A més, Cellers Carol Vallès també et proposa un autèntic tast  a cegues (amb els ulls tapats!) de la mà d’un sommelier de luxe, en el qual podràs gaudir de tot el caràcter i peculiaritats de cada cava, centrant l’atenció en cada matís aromàtic i gustatiu.

 

Celler Masroig

El vi com a element imprescindible en el dia a dia; aquesta és la filosofia del Celler Masroig. Al llarg de la visita enoturística, podràs descobrir la manera de fer del celler, i com després de diverses generacions segueix apostant pel maridatge entre paisatge, economia i tradició. Masroig t’obre les portes perquè puguis descobrir un dels cellers referents de la DO Montsant Carol Vallès també et proposa un autèntic tast  a cegues (amb els ulls tapats!) de la mà d’un sommelier de luxe, en el qual podràs gaudir de tot el caràcter i peculiaritats de cada cava, centrant l’atenció en cada matís aromàtic i gustatiu.

 

Ronadelles

Una experiència única per maridar vi i literatura al cor del Montsant, amb l’obra de la novel·la 100 millions, baby de l’escriptura catalana Montse Solé. El Montsant enamora pels seus vins i els seus paisatges ja que és un indret ple d’energia i d’històries. El Celler Ronadelles t’ofereix el pack Cap de Ruc Experience, un cap de setmana a la comarca del Priorat. El pack inclou  la visita a les vinyes i el celler; un dinar i un maridatge al restaurant La Serra; sopar, dormir i esmorzar a la casa rural Cal Giral; el llibre de 100 millions, baby! de Montse Solé (un per parella) i 2 ampolles de vi.

 

Ca n’Estella

A tan sols 20 minuts de Barcelona, les Bodegues Ca n’Estella et proposen una activitat de verema molt especial i on descobriràs tots els secrets que amaga la masia de 1800 i les vinyes de la finca. Es tracta d’una verema nocturna, tal i com la feien al s. XIX. La lluna i les estrelles t’acompanyaran en aquesta preciosa i emotiva tasca de recollir el fruit de tot un any de feina i començar el procés de vinificació del most. Un cop feta, gaudiràs d’un sopar maridat amb vins i caves de Clot dels Oms.

 

 

Destil·leria Mascaró

El món dels destil·lats és desconegut per a molts malgrat la tradició que hi ha al nostre país. Els brandis són productes molt arrelats a Catalunya però especialment al Penedès. És per això, que Mascaró obre les seves portes per primer cop per a què puguis conèixer una de les marques més conegudes en l’elaboració de destil·lats. Diumenge 24 de juliol faran una visita exclusiva per a socis del TR3SC: ‘El perfum del vi’, on t’ensenyaran la destil·leria antiga i com és el procés; les naus d’envelliment, a més hi haurà un tast de brandis i destil·lats maridats amb xocolates del Penedès.

 

 

Can Suriol

Can Suriol, un celler ecològic del Penedès amb molts anys d’història, t’obre les portes perquè descobreixis el seu procés d’elaboració propi i tradicional, que es caracteritza per un gran respecte al raïm i al vi. Descobriràs la història del Castell de Graubac i de la família Suriol, i podràs gaudir d’unes vistes excel·lents de les vinyes i de Vilobí, població que es coneix com la “vila blanca” pel guix del subsòl. Visitaràs les instal·lacions de la finca, des de la capella fins la botiga, passant pel celler, les vinyes i les noves sales d’enoturisme, finalitzant la visita amb un tast comentat de diversos productes Suriol.

 


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES