COMPARTEIX

Tria la vida. Tria una feina. Tria una carrera. Tria una família. Tria un televisor gros de collons. Tria rentadores, cotxes, equips de CD i obrellaunes elèctrics. Tria la salut, el colesterol baix i assegurances dentals. Tria pagar hipoteques a interès fix. Tria un pis pilot. Tria els teus amics. [...] I les raons? No hi ha raons. Qui vol raons quan tens heroïna?

Així comença 'Trainspotting', aquella pel·lícula de culte que va sacsejar el cinema dels anys 90. I avui arriba a la gran pantalla la segona part d'aquesta aventura. Han passat 20 anys però sembla que Danny Boyle té ganes d'explicar-nos que els orígens marquen per sempre i que les coses no canvien amb el pas del temps. Els mateixos actors encarnen en aquesta segona entrega l'evolució -qui sap si el també el desenllaç- de les vides de Mark Renton (Ewan McGregor), Spud (Ewen Bremner), Sick Boy (Jonny Lee Miller) i Begbie (Robert Carlyle).

Esperem el moment per anar al cinema a retrobar-nos amb els d'Edimburg tot escoltant la banda sonora de la primera pel·lícula. Estem segurs que en aquesta segona part no hi faltarà droga, misèria, persecucions i moments dramàtics. I la música, tan important en aquesta producció, agradarà tan com en la primera pel·lícula? La resposta, als cinemes!

 

 

Alguns socis del TR3SC van assistir a la preestrena del film. Crítiques positives!

"ESPECTACULAR!! Para aquellos que somos fans incondicionales de la película, que teníamos ese miedo de la típica frase de "las segundas partes, nunca fueron buenas"... El director ha conseguido hacer guiños muy bien logrados de la primera y... CHAPEAU!!!." Sara, sòcia 124171

"A aquells pocs anys de la joventut que ens van marcar, per bé i per mal. Vint anys després tornen els 3 mosqueters escocesos (que eren 4, o 5 si comptem al finquitat Tommy). Com a segona part, no es pot esperar la sorpresiva i violenta frescura de la primera, però manté en general molt bé el ritme (una mica més sosegat, l'edat es nota) i l'atmòsfera de tensió xunga. No és una continuació sino una història diferent, aixó si, amb aquells anys determinants de la joventut com a referència constant". Toni, soci 57920.

"Crec que han sabut conservar l'estil de la primera pel·lícula. Potser no hi ha tan estats surrealistes, però conserva aquell humor de la primera". Mari Carmen, sòcia 58261.

"Sin haber leído la segunda parte, esta vuelta al Edinburgh de la primera parte resulta una excelente continuación donde cada uno de los personajes brilla con luz propia." Sergio, soci 134372

"Perfecta pels que som fans de "Trainspotting" però molt buida de contingut. La banda sonora genial, com sempre." Francisco Javier, soci 132901.


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES