COMPARTEIX

Et portem una tria d'algunes de les propostes culturals més recomanades pels socis del TR3SC i que podràs fer els pròxims dies: l'èxit que no deixa mai de sorprendre 'Art''La mare' amb la força interpretativa d'Emma Vilarasau; la desenfadada 'Júlia (Senyoreta Júlia'); la popular 'L'hostalera'; la divertida 'Sota teràpia'; la nominada a 14 Oscars 'La La Land', el colpidor film 'Loving'; la sorprenent pel·lícula 'Figuras ocultas', l'experiència gastronòmica a Òpera Samfaina o una ruta per la Barcelona criminalNo en deixis escapar ni una!

 

ART 

"Enorme interpretació de tres 'actorassos'. Teatre ple i això, tres mesos després de l'estrena, ja ho diu tot. L'hora i mitja que dura l'obra passa en un no res."

 Per Mark

 

 

 

 

LA MARE 

"Me ha gustado muchísimo. Me ha parecido un excelente análisis psicológico de las relaciones enfermizas que en muchas ocasiones se pueden establecer, no por querer mucho sinó por querer mal."

Per Isabel

 

 

 

 

JÚLIA (SENYORETA JÚLIA)

"El repte interpretatiu d’aquests actors ha estat del tot aconseguit. El treball que fan és realment excel·lent."

Per Neus

 

 

 

 

 

LA LA LAND

"Extraordinària, una de les millors pel·licules musicals que he vist. La parella protagonista és formidable."

Per Josep

 

 

 

 

 

L’HOSTALERA 

"Només entrar a la sala ja ens vam meravellar, l'obra ens va encantar i que ens donessin de sopar encara més! Molt bons els macarrons! L'he recomanat molt a tothom que m'ha preguntat. Un 10 en originalitat."

Per Maria Clara

 

 

 

 

SOTA TERÀPIA

"Amb un text molt interessant i uns actors brillants, vaig gaudir d'una sessió de teatre del bo. Sense renunciar a l'humor (al contrari, doncs té moments molt divertits), també frapa i conmou. No vull entrar-hi en més detalls, només dir que val molt la pena que es vagi a veure." 

Per Ana

 

 

L'ODISSEA CATALANA A ÒPERA SAMFAINA

"Una experiència diferent, original i espectacular. El film en 360º, imatges per tot arreu, la degustació de vins i aliments catalans, la història com a fil conductor... Tot està genial."

Per Josefina

 

 

 

 

RUTA PER LA BARCELONA CRIMINAL 

"M'ha semblat força interessant, he visitats llocs pels quals havia passat moltes vegades, però que ara miraré amb altres ulls. Una experiència extraordinària, que tornaré a repetir ben aviat."

Per Conxita

 

 

 

 

LOVING 

LA SUBTILESA FETA CINEMA

"Un extraordinari film que aconsegueix esquivar intel·ligentment tots els tòpics del gènere i que té la seva gran basa en els silencis i mirades de la seva parella protagonista."

Per Sergio

 

 

 

 

FIGURAS OCULTAS 

"És una de les millors pel·lícules que he vist últimament. La història t'atrapa des del principi i et manté alerta tota la pel·lícula. Ben explicada, ben conduïda i amb unes actrius magnífiques."

Per Carme

 

 

 


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES