3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Visita teatralitzada "El raïm inquiet"
Visita teatralitzada "El raïm inquiet"
Visita teatralitzada "El raïm inquiet"
Visita teatralitzada "El raïm inquiet"

Visita teatralitzada "El raïm inquiet"

  • Celler Alta Alella - Alella
10€
7€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Transformem la visita al celler en una experiència teatral, familiar, divertida i educativa! Proposem una teatralització del conte infantil El Raïm Inquiet d'Elisenda Guiu en el seu escenari natural: el celler!

Aprofitant l'entorn d'Alta Alella i mitjançant l'aventura d'un personatge tant inquiet com divertit, l'actriu Cristina Peralta interpreta d'una manera amena i entenedora els diferents personatges que ajuden a explicar el procés d'elaboració del vi, des que comença a sortir el raïm al cep fins que finalment arriba a l'ampolla ja transformat en vi. Fem un recorregut per tots els espais del nostre celler, passant per les vinyes, la sala de fermentació i la zona de criança. La visita finalitza al centre de recepció on els pares tasten vins i els més petits de la casa degusten mostos!

Durant el tast, l'equip d'enoturisme aprofitarà per donar més explicacions als pares sobre el projecte ecològic d'Alta Alella mentre els nens realitzen una activitat educativa al voltant del conte i les curiositats relacionades amb el procés que han vist. Gaudiu del celler i del teatre! Vine a brindar amb els teus fills entre vins i mostos!

L'actriu, Cristina Peralta Llicenciada en Art Dramàtic per l'Institut del Teatre de Barcelona, ha realitzat diversos cursos per complementar la seva formació, amb un especial interès en les possibilitats pedagògiques de les arts escèniques. Ha treballat en sèries de televisió com ¿La Riera" i ¿El cor de la ciutat" i ha fet també cinema, teatre i doblatge. Vinculada també a l'àmbit de l'educació, ha impartit diversos tallers a infants i adolescents d'entorns socials desfavorits. I és que, ja sigui com a educadora o com a contacontes, els seus recursos teatrals esdevenen una important eina de comunicació amb els nens i les nenes.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

EDAT

Tots els públics

ENTRADES

Web TR3SC

ADREÇA

Camí Baix de Tiana, 08328, Alella
08328 - Alella

Celler Alta Alella
Camí Baix de Tiana, 08328, Alella , 08328 Alella

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Places limitades. Activitat infantil

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX