#WelcomeAutumn 2n nivell Curs Sensorial de Tastos a Cegues
- Dates del curs: 29 de setembre, 6 octubre, 13, 20 i 27 d'octubre
- ESPAI PENEDÈS BARCELONA - Barcelona
- SOCI
- SOCI PLUS
DESCRIPCIÓ
Pugem de nivell i aprenem nous conceptes del Món del Vi. Descobreix els aspectes que treballarem i apunta't al curs.
Què et proposem?
Et proposem que participis en aquest cicle de 5 sessions de tastos de vins a cegues que hem dissenyat. Un cicle on, a cada sessió, treballarem un aspecte del vi i així aconseguim dosificar la informació, i que realment notis que vas aprenent diverses coses. I si ja ets una mica "pro" et deixem saltar-te la primera sessió -. I si ets súper pro apuntar-te a les 2 últimes. Cada sessió la farem amb els ulls tapats amb un antifaç per tal de jugar amb les sensacions i ajudar-te a concentrar-te. Tot això entre mig de riures i una mica d'esbarjo.
Primera sessió - Treballarem varietats foranies i autòctones. Resultat: sortiràs de la sessió reconeixent quines varietats de raïm són pròpies de Catalunya històricament i quines s'han implementat de fora.
Segona sessió - Treballarem vins de tot el món. Resultat: viatjarem pel món a través dels seus vins i explicarem maneres de treballar d'altres regions vinícoles
Tercera sessió - Treballarem el paper de les copes en un tast. Resultat: sortiràs descobrint quina copa funciona millor per quin estil de vi.
Quarta sessió - Farem un tast vertical. Mateix vi anyades diferents. Resultat: sortiràs de la sessió descobrint com els vins evolucionen en ampolla. Un experiment molt xulo.
Cinquena sessió - Treballarem dos conceptes molt utilitzats en aquest món: Mineralitat i Acidesa. Resultat: sortiràs de la sessió sabent les característiques principals dels vins amb una alta o baixa mineralitat i acidesa. Dos conceptes molt importants per fer una bona nota de tast.
PROGRAMA TAST DE VINS A CEGUES
Primera sessió - Treballarem varietats foranies i autòctones. Resultat: sortiràs de la sessió reconeixent quines varietats de raïm són pròpies de Catalunya històricament i quines s'han implementat de fora.
Segona sessió - Treballarem vins de tot el món. Resultat: viatjarem pel món a través dels seus vins i explicarem maneres de treballar d'altres regions vinícoles
Tercera sessió - Treballarem el paper de les copes en un tast. Resultat: sortiràs descobrint quina copa funciona millor per quin estil de vi.
Quarta sessió - Farem un tast vertical. Mateix vi anyades diferents. Resultat: sortiràs de la sessió descobrint com els vins evolucionen en ampolla. Un experiment molt xulo.
Cinquena sessió - Treballarem dos conceptes molt utilitzats en aquest món: Mineralitat i Acidesa. Resultat: sortiràs de la sessió sabent les característiques principals dels vins amb una alta o baixa mineralitat i acidesa. Dos conceptes molt importants per fer una bona nota de tast.
FITXA TÈCNICA
INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT
DATA
Aquesta proposta ja no està disponible
CATEGORIES
ENTRADES
Web TR3SC
ADREÇA
C/ Muntaner, 21
08011 - Barcelona
INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT
5 sessions
Dates del curs: 29 de setembre, 6 octubre, 13, 20 i 27 d'octubre
Fins a 4 places per carnet.
La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.
COMPARTEIX