3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
#WelcomeAutumn 2n nivell Curs Sensorial de Tastos a Cegues
#WelcomeAutumn 2n nivell Curs Sensorial de Tastos a Cegues
#WelcomeAutumn 2n nivell Curs Sensorial de Tastos a Cegues
#WelcomeAutumn 2n nivell Curs Sensorial de Tastos a Cegues
#WelcomeAutumn 2n nivell Curs Sensorial de Tastos a Cegues

#WelcomeAutumn 2n nivell Curs Sensorial de Tastos a Cegues

  • Dates del curs: 29 de setembre, 6 octubre, 13, 20 i 27 d'octubre
  • ESPAI PENEDÈS BARCELONA - Barcelona
100€
65€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Pugem de nivell i aprenem nous conceptes del Món del Vi. Descobreix els aspectes que treballarem i apunta't al curs.

Què et proposem?
Et proposem que participis en aquest cicle de 5 sessions de tastos de vins a cegues que hem dissenyat. Un cicle on, a cada sessió, treballarem un aspecte del vi i així aconseguim dosificar la informació, i que realment notis que vas aprenent diverses coses. I si ja ets una mica "pro" et deixem saltar-te la primera sessió -. I si ets súper pro apuntar-te a les 2 últimes. Cada sessió la farem amb els ulls tapats amb un antifaç per tal de jugar amb les sensacions i ajudar-te a concentrar-te. Tot això entre mig de riures i una mica d'esbarjo.

Primera sessió - Treballarem varietats foranies i autòctones. Resultat: sortiràs de la sessió reconeixent quines varietats de raïm són pròpies de Catalunya històricament i quines s'han implementat de fora.

Segona sessió - Treballarem vins de tot el món. Resultat: viatjarem pel món a través dels seus vins i explicarem maneres de treballar d'altres regions vinícoles

Tercera sessió - Treballarem el paper de les copes en un tast. Resultat: sortiràs descobrint quina copa funciona millor per quin estil de vi.

Quarta sessió - Farem un tast vertical. Mateix vi anyades diferents. Resultat: sortiràs de la sessió descobrint com els vins evolucionen en ampolla. Un experiment molt xulo.

Cinquena sessió - Treballarem dos conceptes molt utilitzats en aquest món: Mineralitat i Acidesa. Resultat: sortiràs de la sessió sabent les característiques principals dels vins amb una alta o baixa mineralitat i acidesa. Dos conceptes molt importants per fer una bona nota de tast.


PROGRAMA TAST DE VINS A CEGUES 

Primera sessió - Treballarem varietats foranies i autòctones. Resultat: sortiràs de la sessió reconeixent quines varietats de raïm són pròpies de Catalunya històricament i quines s'han implementat de fora.

Segona sessió - Treballarem vins de tot el món. Resultat: viatjarem pel món a través dels seus vins i explicarem maneres de treballar d'altres regions vinícoles

Tercera sessió - Treballarem el paper de les copes en un tast. Resultat: sortiràs descobrint quina copa funciona millor per quin estil de vi.

Quarta sessió - Farem un tast vertical. Mateix vi anyades diferents. Resultat: sortiràs de la sessió descobrint com els vins evolucionen en ampolla. Un experiment molt xulo.

Cinquena sessió - Treballarem dos conceptes molt utilitzats en aquest món: Mineralitat i Acidesa. Resultat: sortiràs de la sessió sabent les característiques principals dels vins amb una alta o baixa mineralitat i acidesa. Dos conceptes molt importants per fer una bona nota de tast.

FITXA TÈCNICA

Durada1h i 30', aprox.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ENTRADES

Web TR3SC

ADREÇA

C/ Muntaner, 21
08011 - Barcelona

ESPAI PENEDÈS BARCELONA
C/ Muntaner, 21, 08011 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

5 sessions
Dates del curs: 29 de setembre, 6 octubre, 13, 20 i 27 d'octubre
Fins a 4 places per carnet.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX