Sopar ViNitcultura a la Vinícola de Nulles
- 17 d'abril, 8 de maig, 12 de juny, 3 de juliol
- Vinícola de Nulles - Nulles
- SOCI
- SOCI PLUS
DESCRIPCIÓ
La ViNitCultura sorgeix de la unió d'aquests tres conceptes (Vi, Nit i Cultura) per a descobrir, conèixer, aprofundir i sobretot gaudir d'aquesta cultura tant nostra i ensenyar d'una manera lúdica i amena que se'n amaga darrera d'una ampolla. És una experiència sensorial que busca despertar-nos cada un dels cinc sentits.
El sopar, elaborat pel cuiner Àngel Solé reconegut per la seva cuina a nivell internacional es composa d'un entrant, dos plats i postres.Comença amb una copa de benvinguda, seguidament tot passejant s'arriba a peu de vinya on es pot contemplar una posta de sol mentre gaudim d'un dels caves Adernats.
Després es torna al celler, on comença una visita teatralitzada nocturna a la catedral del vi només il·luminada per espelmes i entorxes, on diverses sorpreses esperen al visitant per despertar-li la curiositat i fer un petit recorregut per aquesta història i cultura.
Un cop acabada aquesta ruta, es passa a fer un sopar sensorial damunt mateix de les tines centenàries on s'elabora el vi on es marida no tan sols els vins i caves amb els plats d'un reconegut restaurant de la zona, sinó també amb un fil musical per a cadascun i un petit joc que ens ajuda a introduir-nos en aquest món d'aromes, sabors i sensacions en aquest espai únic.
FITXA TÈCNICA
INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT
DATA
Aquesta proposta ja no està disponible
INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT
El sopar, elaborat pel cuiner Àngel Solé reconegut per la seva cuina a nivell internacional es composa d'un entrant, dos plats i postres.
L'activitat inclou: passejada per vinyes + visita teatralitzada + sopar sensorial amb música
La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.
COMPARTEIX