3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Sopar ViNitcultura a la Vinícola de Nulles
Sopar ViNitcultura a la Vinícola de Nulles
Sopar ViNitcultura a la Vinícola de Nulles
Sopar ViNitcultura a la Vinícola de Nulles
Sopar ViNitcultura a la Vinícola de Nulles
Sopar ViNitcultura a la Vinícola de Nulles

Sopar ViNitcultura a la Vinícola de Nulles

  • 17 d'abril, 8 de maig, 12 de juny, 3 de juliol
  • Vinícola de Nulles - Nulles
45€
35€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

La ViNitCultura sorgeix de la unió d'aquests tres conceptes (Vi, Nit i Cultura) per a descobrir, conèixer, aprofundir i sobretot gaudir d'aquesta cultura tant nostra i ensenyar d'una manera lúdica i amena que se'n amaga darrera d'una ampolla. És una experiència sensorial que busca despertar-nos cada un dels cinc sentits.

Comença amb una copa de benvinguda, seguidament tot passejant s'arriba a peu de vinya on es pot contemplar una posta de sol mentre gaudim d'un dels caves Adernats.

Després es torna al celler, on comença una visita teatralitzada nocturna a la catedral del vi només il·luminada per espelmes i entorxes, on diverses sorpreses esperen al visitant per despertar-li la curiositat i fer un petit recorregut per aquesta història i cultura.

Un cop acabada aquesta ruta, es passa a fer un sopar sensorial damunt mateix de les tines centenàries on s'elabora el vi on es marida no tan sols els vins i caves amb els plats d'un reconegut restaurant de la zona, sinó també amb un fil musical per a cadascun i un petit joc que ens ajuda a introduir-nos en aquest món d'aromes, sabors i sensacions en aquest espai únic.

El sopar, elaborat pel cuiner Àngel Solé reconegut per la seva cuina a nivell internacional es composa d'un entrant, dos plats i postres.

FITXA TÈCNICA

Durada4h, aprox.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Menjar i beure    Enoturisme

ENTRADES

Web TR3SC

ADREÇA

Estació s/n
43887 - Nulles

Vinícola de Nulles
Estació s/n, 43887 Nulles

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

El sopar, elaborat pel cuiner Àngel Solé reconegut per la seva cuina a nivell internacional es composa d'un entrant, dos plats i postres.
L'activitat inclou: passejada per vinyes + visita teatralitzada + sopar sensorial amb música 

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX