#WelcomeAutumn 1r Nivell Curs Sensorial de Tastos a Cegues
- Noves dates: 5, 19, 26 octubre i 9 i 23 de novembre
- ESPAI PENEDÈS BARCELONA - Barcelona
- SUBSCRIPTOR
- SOCI
- SOCI PLUS
DESCRIPCIÓ
Aprofita aquesta època que anem tots més relaxats i apunta't a aquest curs. Una bona manera de fer un WelcomeSummer.
Què et proposem?
Et proposem que participis en aquest cicle de 5 sessions de tastos de vins a cegues que hem dissenyat. Un cicle on, a cada sessió, treballarem un aspecte del vi i així aconseguim dosificar la informació, i que realment notis que vas aprenent diverses coses. I si ja ets una mica "pro" et deixem saltar-te la primera sessió -. I si ets súper pro apuntar-te a les 2 últimes. Cada sessió la farem amb els ulls tapats amb un antifaç per tal de jugar amb les sensacions i ajudar-te a concentrar-te. Tot això entre mig de riures i una mica d'esbarjo.
Primera sessió - Treballarem vins joves i amb criança // vins afruitats o secs// vins amb fruita vermella o fruita negra//. Resultat: sortirà de la sessió reconeixent a cop de nas si un vi té criança o no en té, si és afruitat o no i amb quin estil de fruita.
Segona sessió - Treballarem varietats de raïm blanques. Resultat: sortiràs de la sessió identificant algunes varietats de raïm (xarel·lo, muscat, garnatxa, picapoll, gewürztraminer)
Tercera sessió - Treballarem varietats de raïm negres Resultat: sortiràs de la sessió identificant algunes varietats de vins - varietats negres (garnatxa, sumoll, cabernet, merlot, carinyena)
Quarta sessió - Treballarem els diferents tipus de sòls (terreny on creix la vinya). Resultat: sortiràs de la sessió sabent les característiques principals de cada terreny i com afecta al vi. Tastarem diferents vins.
Cinquena sessió - Treballarem la variació d'un mateix vi segon l'any. Aprendrem com afecta el clima en el vi. Resultat: faràs un tast vertical amb vins de diferents anyades (2011, 2012, 2013 i 2014)
PROGRAMA TAST DE VINS A CEGUES
Primera sessió - Treballarem vins joves i amb criança // vins afruitats o secs// vins amb fruita vermella o fruita negra//. Resultat: sortirà de la sessió reconeixent a cop de nas si un vi té criança o no en té, si és afruitat o no i amb quin estil de fruita.
Segona sessió - Treballarem varietats de raïm blanques. Resultat: sortiràs de la sessió identificant algunes varietats de raïm (xarel·lo, muscat, garnatxa, picapoll, gewürztraminer)
Tercera sessió - Treballarem varietats de raïm negres Resultat: sortiràs de la sessió identificant algunes varietats de vins - varietats negres (garnatxa, sumoll, cabernet, merlot, carinyena)
Quarta sessió - Treballarem els diferents tipus de sòls (terreny on creix la vinya). Resultat: sortiràs de la sessió sabent les característiques principals de cada terreny i com afecta al vi. Tastarem diferents vins.
Cinquena sessió - Treballarem la variació d'un mateix vi segon any. Aprendrem com afecta el clima en el vi. Resultat: faràs un tast vertical amb vins de diferents anyades (2011, 2012, 2013 i 2014)
FITXA TÈCNICA
INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT
DATA
Aquesta proposta ja no està disponible
CATEGORIES
ENTRADES
Web TR3SC
ADREÇA
C/ Muntaner, 21
08011 - Barcelona
INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT
Curs de 5 sessions: 5, 12, 19, 26 d'octubre i 2 de novembre. Fins a 4 places per carnet.
La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.
COMPARTEIX