3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Escapada enològica a la DO Conca de Barberà
Escapada enològica a la DO Conca de Barberà
Escapada enològica a la DO Conca de Barberà
Escapada enològica a la DO Conca de Barberà
Escapada enològica a la DO Conca de Barberà
Escapada enològica a la DO Conca de Barberà
Escapada enològica a la DO Conca de Barberà
Escapada enològica a la DO Conca de Barberà
Escapada enològica a la DO Conca de Barberà
Escapada enològica a la DO Conca de Barberà
Escapada enològica a la DO Conca de Barberà
Escapada enològica a la DO Conca de Barberà

Escapada enològica a la DO Conca de Barberà

  • Del 15 al 17 de MAIG
  • Cal Maginet - Vilaverd
exclusiu
270€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

CAP DE SETMANA VINÍCOLA LA DO CONCA DE BARBERÀ
Del 15 al 17 de maig 2015

Si ja has vingut a algun dels nostres escapades vinícoles per descobrir les diferents DO's catalanes, ja saps de què et parlem, però si encara no els coneixes, no et pots perdre aquesta proposta original i diferent. Un cap de setmana on assaborirem els vins de la DO Conca de Barberà i descobrirem com és l'entorn natural i cultural capaç de produir-los. Un territori reconegut per les seves varietats tradicionals, en especial el trepat

Per què anar a la Conca de Barberà?
Una història que es remunta als temps dels romans i pionera a Catalunya i a la resta de l'Estat Espanyol, en l'agrupació de pagesos en cooperatives agrícoles vinculades bàsicament al sector vitivinícola.

On ens allotjarem?
Ens estarem 2 nits a l'hotel: l'Hotel Cal Maginet, un lloc idíl·lic i singular, conduït per una parella (la Mercè i en Jaume) que van deixar-ho tot per crear el seu propi projecte. Amants de la terra, de la gastronomia i del vi.

Divendres 15 de maig
A les 20.30h, Benvinguda a Cal Maginet a càrrec de Carles Andreu, president de la DO Conca de Barberà i la Elisabeth també de la DO. Tast de 7 vins de cellers que no visitarem.
A les 21.30h, sopar gastronòmic a Cal Maginet a càrrec del Jaume, maridat amb els vins tastats.

Dissabte 16 de maig
A les 10.00h, recollida als dos hotels amb un mini-bus.
A les 10.30h, Visitarem el celler Carles Andreu . En Bernat, fill del Carles i gran entusiasta ens explicarà com elaboren uns dels millors vins del país. Amb ell farem un tast especial i únic per l'ocasió
A les 12.30h, Quedarem amb en Joan i la Rosa del celler Carlania i passejarem a través de les seves vinyes on tastarem 2 trepats a les mateixes vinyes d'on s'elabora. Tot seguit, i mentre preparen el dinar, farem una ruta per el poblet de Barbera de la Conca. Després farem un dinar de brasa, a l'aire lliure, al mateix celler.
Tarda lliure
A les 20.30h, sopar enogastronòmic a la Fonda Cal Blasi. La Rosa prepararà uns plats maridats amb vins de dos cellers de la Conca de Barberà: vins de Pedra de la Marta i Clos Montblanc de Josep Vadrí. Comptarem també amb la presència d'aquests dos enòlegs que ens explicaran els vins que tastarem.

Diumenge 17 de maig
A les 10.30h, trobada a Montblanc on farem una visita guiada pel seu patrimoni medieval.
A les 12.00h, excursió guiada per les vinyes del celler Mas Foraster amb en Ricard i la Julieta. Després un tast de vins xulíssim: 150cl vs 75cl (ampolles màgnum vs ampolles normals). Després dinar de proximitat al mateix celler amb coques de recapte, embotits de la zona i altres sorpreses.


Divendres 08 de maig
A les 20.30h, Benvinguda a Cal Maginet a càrrec de Carles Andreu, president de la DO Conca de Barberà i la Elisabeth també de la DO. Tast de 7 vins de cellers que no visitarem.
A les 21.30h, sopar gastronòmic a Cal Maginet a càrrec del Jaume, maridat amb els vins tastats.

Dissabte 09 de maig
A les 10.00h
, recollida als dos hotels amb un mini-bus. A les 10.30h, Visitarem el celler Carles Andreu. En Bernat, fill del Carles i gran entusiasta ens explicarà com elaboren uns dels millors vins del país. Amb ell farem un tast especial i únic per l'ocasió
A les 12.30h, Quedarem amb en Joan i la Rosa i passejarem a través de les seves vinyes on tastarem 2 trepats a les mateixes vinyes d'on s'elabora. Tot seguit, i mentre preparen el dinar, farem una ruta per el poblet de Barbera de la Conca. Després farem un dinar de brasa, a l'aire lliure, al mateix celler.
Tarda lliure
A les 20.30h, sopar enogastronòmic a la Fonda Cal Blasi. La Rosa prepararà uns plats maridats amb vins de dos cellers de la Conca de Barberà: vins de Pedra de la Marta i Clos Montblanc de Josep Vadrí. Comptarem també amb la presència d'aquests dos enòlegs que ens explicaran els vins que tastarem.

Diumenge 10 de maig
A les 10.30h, trobada a Montblanc on farem una visita guiada pel seu patrimoni medieval.
A les 12.00h, excursió guiada per les vinyes del celler Mas Foraster amb en Ricard i la Julieta. Després un tast de vins xulíssim: 150cl vs 75cl (ampolles màgnum vs ampolles normals). Després dinar de proximitat al mateix celler amb coques de recapte, embotits de la zona i altres sorpreses.

FITXA TÈCNICA

Durada3 dies, 2 nits

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Menjar i beure    Enoturisme

ENTRADES

Web TR3SC

ADREÇA

Plaça Catalunya 16, Vilaverd
43490 - Vilaverd

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Del 08 al 10 de maig 2015.
El viatge inclou:
2 nits d'allotjament amb esmorzar, visita guiada a 3 cellers, 2 dinars de proximitat als cellers, 2 sopars amb maridatge, transport per moure'ns per la Conca de Barberà i tast guiat de presentació del viatge.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX