Taller de cuina Aula Canela Fina - Setembre/Novembre
- Aula Canela Fina - Barcelona
- SOCI
- SOCI PLUS
DESCRIPCIÓ
CALENDARI DE CURSOS:
Dilluns 24 de novembre - APERITIUS DE NADAL
Durant aquesta classe aprendreu a fer uns aperitius ben especials.
Receptes: - Gaspatxo de fruits vermells i tartar de gambes - Còctel de bogavante - Piruletes de salmó - Ous de guatlla, a la nostra benedictine
Dilluns 29 setembre - LA CUINA MEDITERRÀNIA
Naveguem cap a una cuina sana i saludable La dieta mediterrània, basada en la simplicitat i la varietat de productes frescos. Acompanyarem totes les nostres receptes amb una copeta d'un bon vi català.
Receptes: - Carpaccio de pop i vinagreta agradolça - Amanida provençal a la nostra manera - Empedrat i textures d l'oliva - El mercat al plat.
Dilluns 13 d'octubre - ELS BOLETS
És ben coneguda la tradició boletaire de Catalunya, ingredient imprescindibles per a la preparació de molts dels nostres plats tradicionals.
Receptes: - Carpaccio de ceps amb aire de tartufo - Escabeix de rossinyols amb emulsió de trompetes - Crema de múrgoles, ou i foie - El bosc
Dilluns 27 d'octubre - LA CUINA DE TARDOR
La carbassa, el moniato i les castanyes. En aquest curs de tardor t'ensenyarem que no només la carbassa s'utilitza per fer cremes, i que les castanyes i els moniatos no només es mengen per Tots Sants.
Receptes: - Crema de carbassa, aire de ceps - Peix del dia, amb boniato en textures - Sopa de castanyes i gallina - La tardor al plat
Dilluns 10 de novembre - CUINA REGIONAL: ANDALUSIA
Qui no ha viatjat al sud d'Espanya i ha menjat el millor "pescadito frito" de la seva vida? Tapes, tapes i més tapes, però la cuina andalusa és molt més que això!
Receptes: - Urta a la Roteña - Andrajos con bacalao - Alboronia a nuestra manera - Riñones al jerez
Dilluns 29 setembre a les 10:30h o 19:00h - LA CUINA MEDITERRÀNIA
Dilluns 13 d'octubre a les 10:30h o 19:00h - ELS BOLETS
Dilluns 27 d'octubre a les 10:30h o 19:00h - LA CUINA DE TARDOR
Dilluns 10 de novembre a les 10:30h o 19:00h - CUINA REGIONAL: ANDALUSIA
Dilluns 24 de novembre a les 10:30h o 19:00h - APERITIUS DE NADAL
FITXA TÈCNICA
INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT
DATA
Aquesta proposta ja no està disponible
CATEGORIES
ENTRADES
Web TR3SC
ADREÇA
C/ Bou de Sant Pere, 7
08003 - Barcelona
INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT
Escull quin horari et va millor a les 10.30h o a les 19.30h.
Què farem? Quatre receptes. Finalitzada la classe tastarem el que hem cuinat juntament amb una copeta de vi. Tipus de cuina: Cuina d'avantguarda, sempre respectant la tradició
La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.
COMPARTEIX