3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Taller de cuina Aula Canela Fina - Setembre/Novembre
Taller de cuina Aula Canela Fina - Setembre/Novembre
Taller de cuina Aula Canela Fina - Setembre/Novembre
Taller de cuina Aula Canela Fina - Setembre/Novembre
Taller de cuina Aula Canela Fina - Setembre/Novembre
Taller de cuina Aula Canela Fina - Setembre/Novembre
Taller de cuina Aula Canela Fina - Setembre/Novembre
Taller de cuina Aula Canela Fina - Setembre/Novembre
Taller de cuina Aula Canela Fina - Setembre/Novembre
Taller de cuina Aula Canela Fina - Setembre/Novembre
Taller de cuina Aula Canela Fina - Setembre/Novembre

Taller de cuina Aula Canela Fina - Setembre/Novembre

  • Aula Canela Fina - Barcelona
40€
32€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Curs de cuina temàtica amb el Xef Víctor Ruíz. Un apassionat de la cuina. Ha treballat als millors restaurants amb Estrelles Michelin Professor de l'Escola universitària d'Hosteleria i Turisme de Sant Pol. Souz-executive xef de l'Hotel Oriental Mandarin de Barcelona

CALENDARI DE CURSOS:

Dilluns 24 de novembre - APERITIUS DE NADAL
Durant aquesta classe aprendreu a fer uns aperitius ben especials.
Receptes: - Gaspatxo de fruits vermells i tartar de gambes - Còctel de bogavante - Piruletes de salmó - Ous de guatlla, a la nostra benedictine


Dilluns 29 setembre - LA CUINA MEDITERRÀNIA
Naveguem cap a una cuina sana i saludable La dieta mediterrània, basada en la simplicitat i la varietat de productes frescos. Acompanyarem totes les nostres receptes amb una copeta d'un bon vi català.
Receptes: - Carpaccio de pop i vinagreta agradolça - Amanida provençal a la nostra manera - Empedrat i textures d l'oliva - El mercat al plat.

Dilluns 13 d'octubre - ELS BOLETS
És ben coneguda la tradició boletaire de Catalunya, ingredient imprescindibles per a la preparació de molts dels nostres plats tradicionals.
Receptes: - Carpaccio de ceps amb aire de tartufo - Escabeix de rossinyols amb emulsió de trompetes - Crema de múrgoles, ou i foie - El bosc

Dilluns 27 d'octubre - LA CUINA DE TARDOR
La carbassa, el moniato i les castanyes. En aquest curs de tardor t'ensenyarem que no només la carbassa s'utilitza per fer cremes, i que les castanyes i els moniatos no només es mengen per Tots Sants.
Receptes: - Crema de carbassa, aire de ceps - Peix del dia, amb boniato en textures - Sopa de castanyes i gallina - La tardor al plat

Dilluns 10 de novembre - CUINA REGIONAL: ANDALUSIA
Qui no ha viatjat al sud d'Espanya i ha menjat el millor "pescadito frito" de la seva vida? Tapes, tapes i més tapes, però la cuina andalusa és molt més que això!
Receptes: - Urta a la Roteña - Andrajos con bacalao - Alboronia a nuestra manera - Riñones al jerez


Dilluns 29 setembre a les 10:30h o 19:00h - LA CUINA MEDITERRÀNIA

Dilluns 13 d'octubre a les 10:30h o 19:00h  - ELS BOLETS

Dilluns 27 d'octubre a les 10:30h o 19:00h  - LA CUINA DE TARDOR 

Dilluns 10 de novembre a les 10:30h o 19:00h  - CUINA REGIONAL: ANDALUSIA

Dilluns 24 de novembre a les 10:30h o 19:00h  - APERITIUS DE NADAL

FITXA TÈCNICA

Durada2h 30', aprox,

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ENTRADES

Web TR3SC

ADREÇA

C/ Bou de Sant Pere, 7
08003 - Barcelona

Aula Canela Fina
C/ Bou de Sant Pere, 7, 08003 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Escull quin horari et va millor a les 10.30h o a les 19.30h.
Què farem? Quatre receptes. Finalitzada la classe tastarem el que hem cuinat juntament amb una copeta de vi. Tipus de cuina: Cuina d'avantguarda, sempre respectant la tradició

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX