3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
#10tastos,10 barris: Els vins negres i el seu maridatge
#10tastos,10 barris: Els vins negres i el seu maridatge

#10tastos,10 barris: Els vins negres i el seu maridatge

  • Divendres 07 de novembre
  • Marídame - Barcelona
20€
15€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

ELS VINS NEGRES I EL SEU MARIDATGE

Descobreix la diversitat de vins negres existents, i l'ampli món de maridatges que ens permet. Vins negres elaborats amb varietats de raïm menys conegudes i que donen un gran joc a l'hora de maridar diversos plats que s'allunyin del tradicional maridatge de vi negre amb carn. Marcelan, Maturana tinta, Prieto Picudo, o Tintilla, són varietats de raïm que aporten característiques diferents als vins de les que ho fan altres més tradicionals com Tempranillo, Garnatxa o Cabernet Sauvignon. Vins elegants, frescos, sucosos, que permeten, tant ser els perfectes acompanyants de la nostra taula, com gaudir-sols. En aquest taller, maridarem aquests vins amb 2 embotits (bull ibèric pur de gla i Llonganissa de Vic) i dos formatges (Idiazabal fumat de pastor i Zamorano Gran Reserva). Vine a descobrir aquests vins i les seves grans possibilitats per ampliar el ventall de maridatges dels vins negres.

Els vins que tastarem:

- Eccoci Negre | Merlot, Cabernet Franc y Marcelan | Empordá
- Ad Libitum Maturana Tinta | Maturana Tinta | Rioja
- El Aprendiz | Prieto Picudo | Tierra de León
- Barbazul Tinto Roble | Tintilla, Syrah, Merlot i Cabernet Sauvignon | Cádiz

Sobre Marídame...
Organitza regularment tallers al voltant del vi i els seus maridatges. Realitza diverses activitats, des d'un taller sobre la introducció al tast de vins, passant per un cicle en diverses sessions sobre, per exemple, el món del vi; fins a tallers monogràfics de maridatge amb diferents tipus de formatges, pernil, embotits, foies, conserves, etc.

Els tallers se celebren en la seva àrea d'Experiències, una sala especialment condicionada per a realitzar aquestes activitats, tenen una durada aproximada d'unes 2 hores i amb una capacitat màxima de 18 assistents.

Normalment se solen tastar entre 3 i 5 vins, maridats amb altres productes. Es tracta d'activitats eminentment pràctiques (tastarem diversos vins i els maridarem), són divertides i obertes a la major interacció possible entre els participants.

Volem que puguis experimentar!

FITXA TÈCNICA

Durada2h, aprox.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ENTRADES

Web TR3SC

ADREÇA

Carrer de Santaló, 1
08021 - Barcelona

Marídame
Carrer de Santaló, 1, 08021 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

En totes les sessions es proven un mínim de 4 vins servits en copes Riedel.
En cas de voler cancel·lar la teva reserva, s'haurà de notificar amb un mínim de 48 hores per poder realitzar el canvi per un altre sessió o el retorn dels diners.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX