3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Luís Pardo - En tu mente

Luís Pardo - En tu mente

  • Sala Muntaner - Barcelona
REGAL CLUB
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Una nova experiència, una aposta més propera i imprevisible de Luis Pardo, és la combinació perfecta del mentalisme i la psicologia humana, és un espectacle pur de PsychoMagia.

Luis Pardo porta tota una vida desenvolupant noves idees i presentacions, i ara et proposa una improvisació permanent, ja que mai dos dies de la teva vida són iguals, a l'espectacle passa el mateix, mai dues funcions són iguals.

Mai dos espectadors responen igual, ni pensen igual, amb la qual cosa Luis Pardo s'ha d'adaptar a cada espectador, a cada situació valent-se únicament de la seva psicologia i la seva gran saber sobre la ment humana. En aquest espectacle el ritme el marca l'espectador, però la resolució, això si, queda exclusivament en mans de Luis Pardo.

Transmissions de pensament, Telekinesis, energies del més enllà, el control de la ment i del cos humà, tot això sota una llum discreta i intimista, una música misteriosa i la presència de Luis Pardo que s'endinsa en els racons dels teus pensaments, no només per llegir-te la ment, sinó per interpretar-la i manipular els teus pensaments fins a límits sorprenents, i tot això acompanyat per una cambra on projectarà a la pantalla de l'escenari tot allò que va succeint perquè no et perdis el més mínim detall.

Luis Pardo, guanyador del 1r premi nacional de mentalisme l'any 2004 i considerat un dels millors mentalistes del món, sabrà quins són els teus desitjos i les teves pors, no et posis nerviós / a, i sobretot no menteixis perquè ho va a saber, simplement puja a l'escenari i deixa't sorprendre.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Regal Club    Arts escèniques

ADREÇA

C. Muntaner, 4
08011 - Barcelona

Sala Muntaner
C. Muntaner, 4, 08011 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX