3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
El grito en el cielo
El grito en el cielo
El grito en el cielo
El grito en el cielo
El grito en el cielo

El grito en el cielo

  • Teatre Romea - Barcelona
REGAL CLUB
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Presoners de l'herència genètica, dels historials mèdics i del consum estadístic que administra el seu temps, aquests cossos desnonats acabaren dipositats en aquest magatzem d'òrgans deteriorats, sense possible regeneració. Una confortable i asèptica avantsala de la mort. Malgrat tot, a aquestes vides reduïdes a mecanismes orgànics no els han pogut abolir totalment la contraindicació de somniar.

Alguns decideixen escapar-se de l'acte final del seu destí, tot intentant una fugida de la defunció mèdicament certificada vers la llegendària font de l'eterna joventut. Un viatge de retorn a la vida recuperant el dolor com a dimensió humana i la joia de la llibertat perduda. Viure a la intempèrie de l'ànima.

La Zaranda, Teatro Inestable de Andalucía la Baja, és una companyia de Jerez, amb 36 anys d'experiència, que continua desenvolupant una intensa tasca creativa que li ha valgut un gran prestigi nacional i també internacional. Les seves obres tracten temes com la mort o la devastació que deixa el pas del temps, o la memòria... Són assumptes que pel fet de ser tractats amb fortes dosis d'humor i d'ironia, no perden en absolut gravetat. Aquesta és la gràcia de La Zaranda, una companyia capaç de riure's del mort i de qui el vetlla.

L'any 2010 van rebre el Premi Nacional de Teatre.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Regal Club    Arts escèniques

ADREÇA

C/Hospital 51
08001 - Barcelona

Teatre Romea
C/Hospital 51, 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX