3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Hivern
Hivern
Hivern
Hivern
Hivern
Hivern
Hivern
Hivern

Hivern

  • Sala Versus Glòries  - Barcelona
REGAL CLUB
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Un home visita una ciutat per feina. S'asseu en un banc d'un parc per una estona a esperar l'hora de la visita. Una dona se li apropa i literalment se li tira al coll. Ell se l'emporta a la seva habitació de l'hotel. La visita de feina de cop queda en l'oblit com també hi queda la dona els fills i la feina.

¿Tu, tu, tu, tu, tu, tu.
Sí, tu"

D'aquesta manera comença aquest drama líric entre un home i una dona. S'expressen a través d'un diàleg senzill, curt i amb frases inacabades, fins que creen un vincle a través del qual viuran les pors i esperances més primitives.

En quatre actes l'autor noruec, Jon Fosse, explica la transformació de dos personatges. Per l'home serà el final d'una vida organitzada i obedient. Per la dona serà l'enfrontament a un cercle viciós que la manté enllaçada a un home darrera l'altre.

El text de Fosse està farcit de silencis, frases curtes i repeticions que arrossega als personatges com una allau i fa que la seva tranquil·litat se'ls acabi per sempre. És en aquests silencis en el que es basa la història entre aquests dos personatges. El més important és el que no es diuen. A través del text se sent el silenci darrera de cada rèplica. Durant quatre actes, s'observen, es mesuren, s'estudien, es menyspreen i es necessiten. Tot a mercè d'un únic objectiu: No restar sols per sempre.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Regal Club    Arts escèniques

ENTRADES

Truca al 902 33 90 33

ADREÇA

C/ Castillejos 179
08013 - Barcelona

Sala Versus Glòries
C/ Castillejos 179, 08013 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX