3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Ateneo Chamber Singers de Filipines

Ateneo Chamber Singers de Filipines

  • Santa Maria del Mar - Barcelona
REGAL CLUB
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Ateneu Chamber Singers es va formar el 2001 graduats del Glee Club Ateneu College que havia realitzat una reeixida gira per Europa en què van obtenir importants premis a Itàlia , Irlanda , Eslovènia , França , Alemanya i Hungría.Desde llavors , l'ACS s'ha consolidat com una extraordinària presència en el panorama musical de Filipines . La seva especialització en la música coral sacra europea ha obert una barreja eclèctica de literatura coral d'Amèrica i d'Àsia que abasta des dels períodes períodes medieval al postmodern , del tradicional als estils contemporanis , a la música indígena passant per les músiques tradicionals d'Àsia .

El 2006 , l'ACS va imprimir la seva marca a l'estranger representant a les Filipines en importants esdeveniments corals : la Polyfollia a França , un festival coral internacional biennal a Saint- Lo, a La Manxa , i el 38è Certamen Coral de Tolosa , on van obtenir el primer premi en la modalitat de Polifonia , superant als seus homòlegs de França , Regne Unit , Alemanya , Espanya , Estats Units, Indonèsia i Puerto Rico . Han completat dues gires de concerts a Amèrica del Nord , visitant nombroses ciutats i actuant en diferents escoles de música de Massachusetts ( Berklee College of Music de la Universitat de Boston i la Universitat de Harvard ) , Michigan ( Calvin College ) , Indianapolis ( Indiana University ) , i l'Àrea de la Badia ( Universitat de Califòrnia - Berkeley ) .

També han participat en un Festival bianual coral amb Jennifer Tham i el Conjunt Coral SYC i el japonès Ko Matsushita i el Cor Filharmònic de Gaia . Per finalitzar el primer cicle d'aquests concerts , ACS va tenir l'honor de rebre a aquests dos cors amb un gran concert al Centre Cultural de Filipines el 8 de gener de 2011, amb assistència del president Benigno Aquino com Convidat d'Honor . ACS també ha llançat dos àlbums aclamats per la crítica : Awit sa Panginoon ( Cançó al Senyor ) i Umawit sa Kagalakan ( canckiones adventistes ) . ACS està acabant el seu tercer àlbum amb Jescom . El 2012 celebra el seu 10è aniversari a , i estan en marxa els plans per a un segon tour europeu , aquest cop per representar el país de nou en 2 concursos corals .

COMPARTEIX

INFORMACIÓ

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Regal Club    Concerts

ENTRADES

Truca al 902 33 90 33

ADREÇA

Plaça Santa Maria, 1
08003 - Barcelona

Santa Maria del Mar
Plaça Santa Maria, 1, 08003 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX