3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Fundació Suñol
Fundació Suñol
Fundació Suñol
Fundació Suñol

Fundació Suñol

  • Fundació Suñol - Barcelona
4€
2€
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS

Reserva les teves
entrades a taquilla

Més informació

DESCRIPCIÓ

La Fundació Suñol és la impulsora d'un projecte per afavorir la difusió i la producció artística d'avantguarda i mostra al públic la col·lecció d'art de Josep Suñol. Es tracta d'una col·lecció d'art contemporani que compta amb un fons de mes de 1.200 obres de més de tres-cents artistes nacionals i internacionals.

Pablo Picasso, Joan Miró i Salvador Dalí, fotografies de Man Ray i una interessant mostra de Dau al Set - Tàpies, Joan Ponç, Modest Cuixart. Artistes del Grupo El Paso, com Millares, Feito, Canogar i Saura, que van evolucionar l'estètica espanyola cap a l'abstracció, mostren la seva obra al costat de la de Warhol, Barceló, Miralda, entre d'altres. Autèntics tresors artístics que formen part d'una única col·lecció.

La Fundació Suñól treballa sobre tres eixos. El primer consisteix a mostra aquesta col·lecció a través d'exposicions temporals que treuen a la llum una selecció d'obres de la mateixa. El segon té com a objectiu aprofundir en l'obra d'artistes presents a la col·lecció, a través d'exposicions monogràfiques. El tercer és el Nivell Zero, un espai annex a la Fundació en el qual hi tenen cabuda propostes multidisciplinàries, anomenades ACTES, i vol ser una plataforma per a divulgar les propostes creatives més actuals.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ENTRADES

Taquilla

ADREÇA

Mejía Lequerica 14
08008 - Barcelona

Fundació Suñol
Mejía Lequerica 14, 08008 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Altres horaris de visita s'han de concertar prèviament per telèfon o email.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX