3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Visita guiada "Chillida, entre les formes"
Visita guiada "Chillida, entre les formes"
Visita guiada "Chillida, entre les formes"
Visita guiada "Chillida, entre les formes"
Visita guiada "Chillida, entre les formes"
Visita guiada "Chillida, entre les formes"
Visita guiada "Chillida, entre les formes"

Visita guiada "Chillida, entre les formes"

  • Dimarts 24 de març del 2015
  • Roca Barcelona Gallery - Barcelona
Exclusiu
GRATUÏT
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Roca Barcelona Gallery presenta una exposició temporal de l'obra més íntima i personal de l'artista Eduardo Chillida: Chillida. Entre les formes. Es tracta d'una mostra única que se centra en l'obra gràfica i l'escultura de petit format de l'artista, que ofereix un al·licient addicional per als amants de la seva obra, ja que aquests tindran l'oportunitat de descobrir peces de l'artista que s'exposen per primera vegada en Barcelona.
La mostra és una proposta de Roca en col·laboració amb la Fundació Eduardo Chillida ¿ Pilar Belzunce. Està dirigida pel fill de l'escultor, Ignacio Chillida, i tracta sobre la seva obra i els seus treballs en petit format.
L'objectiu d'aquesta exposició és que el visitant trobi el paral·lelisme que existeix entre les diferents manifestacions artístiques de la seva obra sota la inconfusible sintaxi pròpia de l'artista.
Totes i cadascuna de les peces que s'exposen tenen un llenguatge comú, i al mateix temps comparteixen la mateixa naturalesa. Aquest llenguatge està caracteritzat per l'il·limitat diàleg entre les formes, la relació entre espais interiors i exteriors i la definició de línies que atorguen protagonisme a l'espai.
La mostra recull d'aquesta manera una miscel·lània de peces, projectes d'obres públiques, escultures de petit format i diversos materials, obra gràfica, manuscrits i fotografies amb l'objectiu d'oferir una visió homogènia i coherent del treball de l'artista.
Aquests temes apareixen identificats en les seves tres línies o facetes principals: la seva obra pública i la presència de l'artista a l'espai social, representada en dos dels seus projectes més impressionants: el projecte per a la muntanya Tindaya (Fuerteventura) i la colossal escultura Elogi de l'horitzó a Gijón.
El visitant podrà apreciar la faceta d'il·lustrador i grafista de Chillida, que mostra la utilització de diferents tècniques de gravat en els seus cartells i logotips. Finalment, la seva faceta més íntima, a través de treballs en diferents materials poc freqüents, com la porcellana, pintures en acrílic i petites terracotes.
Entre els aspectes més destacats i particulars d'aquesta mostra es troba el llibre Die Kunst und der Raum. Aquesta obra, sobre art i espai, va néixer arran de la trobada de 1967 entre el filòsof alemany Martin Heidegger i Chillida. És un text escrit pel mateix Heidegger directament sobre pedra litogràfica i que ve acompanyat de set litocollages d'Eduardo Chillida.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ENTRADES

Reserva les teves entrades a través del web TR3SC

ADREÇA

Joan Güell, 211-213
08028 - Barcelona

Roca Barcelona Gallery
Joan Güell, 211-213, 08028 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Entrades limitades a partir del divendres 20 de març a les 11h

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX