3/5
Sense recomanacions Interessa a  
TR3SC recomana: Pequeños grandes gestos contra la discriminación

TR3SC recomana: Pequeños grandes gestos contra la discriminación

RECOMANACIÓ
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

SINOPSI:

Aquest llibre recull la història d'homes i dones com Rosa Parks, Malala Yousafzai, Fires Maraghy ... que han lluitat pels seus drets convençudes que totes les persones neixen iguals. Una dona que decideix no cedir, una nena que segueix anant a l'escola malgrat les amenaces, un refugiat que defensa els drets de la seva família... representen petits gestos contra la discriminació, gràcies als quals avui vivim en un món més just. Petits grans gestos és una col·lecció de llibres il·lustrats perquè nens i nenes es familiaritzin amb valors com la tolerància, la justícia i la convivència, animant-los mitjançant l'exemple a convertir-se també ells en protagonistes de la seva pròpia història.

SOBRE L'AUTOR:

Francisco Llorca (1980) és historiador, llibreter i escriptor de contes. En la seva infància es passejava per la vora del mar amb una gorreta vermella à la Jacques Cousteau . Va dilapidar la seva joventut amb els seus amics al barri madrileny de Malasaña, abans d'obrir amb ells la llibreria Tipus Infames, un lloc en el qual passen coses. Fa poc es va mudar a Barcelona des d'on segueix intentant encomanar el seu entusiasme pels llibres a tots aquells que l'envolten.

Eugenia Ábalos va néixer a Mendoza (Argentina) el 1977 però viu a Madrid. És llicenciada en Disseny Gràfic per la Universitat Nacional de Cuyo ( Mendoza ) i ha estudiat a la Escuela de Arte Casa de los Picos de Segovia i en Arte 10 de Madrid.

FITXA TÈCNICA

AutoriaFrancisco Llorca i Eugenia Ábalos
Editorial:Alba EditorialPàgines: 32

COMPARTEIX

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Disponible dins Regal Club

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX