3/5
Sense recomanacions Interessa a  
TR3SC recomana: Els monstres tenen pessigolles

TR3SC recomana: Els monstres tenen pessigolles

RECOMANACIÓ
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

SINOPSI:

L'Anna descobreix que molts escriptors antics han escrit històries de por i pensa que a ella li agradaria fer el mateix. Però hi ha un problema: mai no ha sentit autèntica por. Ho explica a les seves amigues i juntes pensen un pla per trobar una solució. Aniran a un lloc d'aquells que fan por... Por de debò. Però ni elles mateixes poden preveure les sorpreses macabres que els esperen.

SOBRE L'AUTOR:

Care Santos va néixer el 1970 a Mataró (Barcelona). Va començar a escriure als 8 anys i des de sempre va tenir clar que no volia fer una altra cosa. Als 14 anys va guanyar el seu primer concurs literari i als 25 va publicar el seu primer llibre, una col·lecció de relats . Des de llavors, ha publicat set novel·les, sis llibres de contes, dos llibres de poesia i un gran nombre de novel·les per a joves i nens. Va ser fundadora i presidenta durant vuit anys de l'Associació Espanyola de Joves Escriptors. En l'actualitat, imparteix tallers literaris , exerceix com a crítica literària en un diari d'abast nacional -El Mundo- i dedica tot el temps que li queda a cuidar dels seus tres fills que, en paraules de la pròpia autora, són "les seves millors obres "

Dani Cruz va néixer el 1978 a Sabadell (Barcelona). És dissenyador publicitari encara que des de 2006 es dedica a la il·lustració. Treballa en premsa i publicitat, però sobretot il·lustra llibres de literatura infantil i juvenil i llibres de text. Ha participat en nombroses exposicions i continua dibuixant per a diverses editorials d'Espanya, Mèxic, Irlanda, Anglaterra, França i Austràlia.

 

FITXA TÈCNICA

AutoriaCare Santos i Dani Cruz
Editorial:Editorial BasePàgines: 120

COMPARTEIX

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Disponible dins Regal Club

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX