3/5
Sense recomanacions Interessa a  
TR3SC recomana: La casa de les miniatures, Jessie Burton

TR3SC recomana: La casa de les miniatures, Jessie Burton

RECOMANACIÓ
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

SINOPSI:

Amor i obsessió, traïció i venjança, veritats amagades i sospites latents. El magnífic debut de Jessie Burton és una novel·la històrica absorbent de suspens embriagador que ja ha captivat milers de lectors: la revelació literària de l'any al Regne Unit.

L'any 1686, un dia de tardor, Nella Oortman truca a la porta d'una casa imponent del barri més ric d'Amsterdam, la fastuosa capital cultural i econòmica de l'època. La jove, de només divuit anys, comença una nova vida: s'ha casat amb l'il·lustre comerciant Johannes Brandt, un home distant, molt més gran que ella, que la sorprendrà amb un regal de noces inesperat: una casa de nines esplèndida, rèplica de la seva nova llar. Amb el temps, la Nella, decebuda per la buidor de la vida conjugal i la freda rebuda familiar, dedicarà els dies a omplir la casa de nines amb unes miniatures de realisme prodigiós enviades per algú que amaga la seva identitat i que coneix tots els secrets del seu art... i també els de la família Brandt.

Uns secrets que la Nella descobrirà de la manera més insospitada i que li revelaran perills ocults i històries passades que posaran en dubte totes les seves creences sobre l'amor i el destí.

Fes-ne un tastet!

AUTORA:

Jessie Burton va néixer l'any 1982, va estudiar a Oxford i, actualment, viu a Londres. La casa de les miniatures és la seva primera novel·la, un debut extraordinari que s'ha convertit en un èxit de vendes rotund al Regne Unit, ha guanyat l'Specsavers National BookAward i ha estat triat el llibre de l'any per Waterstones.

FITXA TÈCNICA

AutoriaJessie Burton
IdiomaCatalà
Editorial:Ara LLibres Pàgines: 448

COMPARTEIX

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Disponible dins del pack de REGAL CLUB

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX