3/5
Sense recomanacions Interessa a  
TR3SC recomana: Lady Susan, Jane Austen

TR3SC recomana: Lady Susan, Jane Austen

RECOMANACIÓ
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

SINOPSI:

Aquesta novel·la epistolar, escrita probablement en 1794, narra els plans de la protagonista, la recentment vídua Lady Susan, per trobar un nou marit, alhora que intenta casar a la seva filla de setze anys.

L'autor se serveix d'aquest gènere per construir una obra on les diferents cartes s'enfilen com a peces d'un trencaclosques fins a completar davant els ulls del lector una història de petites intrigues. L'obra destrueix totes les normes de la novel·la romàntica: Lady Susan té un paper actiu; no només és bella, sinó també intel·ligent i enginyosa, i els seus pretendents són significativament més joves que ella.


AUTORA:

Jane Austen (Steventon, 1775-Winchester, 1817). Novel·lista britànica. Afable, serena i equilibrada és la seva manera d'escriure, i descriu amb subtil ironia l'ambient de la classe alta rural del sud d'Anglaterra. L'interès de les seves obres resideix en els diferents matisos psicològics dels seus personatges, i en la descripció, amb una bona dosi de crítica, de l'ambient social en què situa als seus protagonistes, que no és un altre que el seu propi, el de la burgesia acomodada.

FITXA TÈCNICA

AutoriaJane Austen
Editorial:Nordica libros Pàgines: 152

COMPARTEIX

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Disponible dins del pack de REGAL CLUB de novel·la en català

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX