3/5
Sense recomanacions Interessa a  
TR3SC recomana: Gran cabaret, David Grossman

TR3SC recomana: Gran cabaret, David Grossman

RECOMANACIÓ
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

SINOPSI:

En un bar de Cesarea, un home surt a l'escenari. «Senyores i senyors, un aplaudiment per a en Dóvale!» L'artista ho dóna tot a l'escenari. Parla, crida, es mou i, com qui no vol la cosa, explica retalls de la seva vida. Aviat ens adonarem que aquest vespre passa alguna cosa diferent... però de mentres: la funció avança....

Gran Cabaret és un peça íntima, una novel·la feroç que ens mostra el cabaret íntim i col·lectiu de la vida, i els mil i un replecs d'aquest sentiment universal que és l'amistat.


AUTOR:

David Grossman, va nèixer a Jerusalem el 1954. Va estudiar Filosofia i Teatre a la Universitat Hebrea. Considerat un dels autors més importants de la literatura israeliana contemporània, té una extensa obra, entre assajos, novel·les per a adults i obres per a nens, per les quals ha rebut nombrosos premis, entre altres, el Grinzane-Cavour, el Mondello, el Sappir o l'Eliette Von Karajan. I ha estat distingit amb el Chevalier de l'Ordre des Arts et des Lettres de França.

David Grossman també és conegut per la seva vessant pacifista. Home d'una gran talla moral i intel·lectual, figura destacada en la llista de candidats al Premi Nobel, forma part d'un comitè que treballa pel diàleg entre israelians i palestins, i ni tan sols la mort del seu fill Uri, caigut en combat l'agost del 2006, l'ha fet desistir del seu compromís en favor de la pau. Tota una vida (Edicions 62, 2010) ha guanyat nombrosos premis, entre els quals el de la Pau dels Llibreters Alemanys, el Médicis o el Terenci Moix a la millor novel·la estrangera.

FITXA TÈCNICA

AutoriaDavid Grossman
Editorial:Grup 62 Pàgines: 192

COMPARTEIX

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Disponible dins del pack de REGAL CLUB de novel·la en català

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX