3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Tot sobre Josep Pla
Tot sobre Josep Pla
Tot sobre Josep Pla

Tot sobre Josep Pla

  • Dimecres 10 de juny
  • Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès - Barcelona
10€
GRATUÏT
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

TOT SOBRE JOSEP PLA

Un cicle de trobades literàries dedicades a descobrir personatges de la literatura universal de tots els temps, de la mà d'especialitzats en el món editorial i periodístic.

Empordanès de naixement, Josep Pla és un dels escriptors més llegits i valorats i una figura fonamental de la literatura nostre país. Fou periodista i escriptor i reconegut, especialment, per la seva naturalitat, aproximació al públic i la seva gran habilitat per descriure paisatges. Amb motiu de la publicació de La vida lentatres diaris inèdits de Josep Pla (1956, 1957, 1964)(Destino), hem convidat a Xavier Pla, editor i prologuista del llibre per parlar sobre la figura d'aquest personatge arrelat a la seva terra. L'escriptor i editor Emili Rosales presentarà l'acte.

Xavier Pla i Barbero (Girona, 1966) és un filòleg espanyol. Llicenciat en Filologia catalana i francesa, és doctor en Lletres per la Sorbona-Universitat de París IV París-Sorbonne (1996). Actualment és professor de Literatura catalana contemporània i Teoria de la literatura a la Universitat de Girona i col·labora en els diaris La Vanguardia i El Temps. És membre del Patronat de la Fundació Josep Pla (Palafrugell), des de 1998, i ha estat editor d'obres del propi Josep Pla, Eugeni d'Ors i Eugeni Xammar.

FITXA TÈCNICA

Durada1h, aprox

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ENTRADES

WEB TR3SC

ADREÇA

C/Canuda, 6
08002 - Barcelona

Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès
C/Canuda, 6 , 08002 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

T'esperem, el proper dimecres 10 de juny a la Sala Sagarra de l'Ateneu Barcelonès, per parlar sobre la vida del gran escriptor i peridosita empordanès Josep Pla.
Places limitades.
Llibres disponibles a la venda, el mateix dia de l'acte

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX