3/5
Sense recomanacions Interessa a  
TR3SC recomana: People from Ibiza, José Corbacho i Juan Cruz

TR3SC recomana: People from Ibiza, José Corbacho i Juan Cruz

RECOMANACIÓ
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

SINOPSI:

People from Ibiza és una novel·la coral en la qual homes i dones de nacionalitats, classes socials i edats diverses, aparentment molt diferents els uns dels altres, viatgen a l'illa blanca per a passar uns dies de vacances amb un objectiu comú: fugir de les seves vides per poder ser qui els agradaria ser o, almenys, deixar de ser ells mateixos per un temps.

Les seves il·lusions, ambicions, desitjos, somnis i desenganys són els vertaders protagonistes d'aquesta novel·la, històries que no coincideixen però que s'encreuen en algun moment, i evolucionen paral·lelament submergides en una trama trepidant. Una novel·la profundament humana i actual, en la qual la suposada bogeria de l'illa sembla que volgut arrossegar els personatges, però ells aconsegueixen mantenir el realisme i la tendresa. Una comèdia amb diàlegs brillants; un collage fresc, variat, divertit i sorprenent.


AUTORS:

José Corbacho Nieto (Hospitalet de Llobregat, 1965) és actor, director, guionista i humorista català. Llicenciat en periodisme. Amb l'ajuda del seu amic Juan Cruz van rodar la pel·lícula Tapas (2005), que va rebre la Biznaga de Oro a la millor pel·lícula al Festival de Màlaga, el premi del públic i el premi a la millor actriu (Elvira Mínguez) a més Corbacho va rebre el Goya al millor director novell.

Juan Cruz Ruiz (Tenerife, 1948) és llicenciat en Periodisme i Història per la Universitat de la Llacuna. És periodista en el diari El País, va dirigir l'editorial Alfaguara i també ha sigut director de l'Oficina de l'Autor. Ha publicat varis llibres com a Crònica del no-res fet trossos, Ganivet de sorra, Retrat de fum, El somni d'Oslo, entre altres. L'any 2000 va ser Premi Canàries de Literatura. També ha obtingut els premis Benito Pérez Armes, Azorín de novel·la i Nacional de Periodisme Cultural.

FITXA TÈCNICA

AutoriaJosé Corbacho i Juan Cruz
Editorial:Cervantes Pàgines: 222

COMPARTEIX

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Disponible dins del pack de REGAL CLUB de novel·la en català

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX