3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
TR3SC recomana: Nosaltres, David Nicholls

TR3SC recomana: Nosaltres, David Nicholls

RECOMANACIÓ
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

SINOPSI:

Ja fa unes quantes setmanes que en Douglas Petersen planeja unes vacances per Europa amb la Connie i l'Albie per celebrar que el fill marxarà de casa a estudiar a la universitat. Però, dies abans de començar el viatge, la seva dona li anuncia que vol separar-se ¿després de més de vint anys junts¿, tot i que accedeix a fer-ho un cop hagin tornat a casa.

Incapaç d'entendre la decisió de la Connie, i entossudit a fer-la canviar d'opinió, en Douglas decideix convertir aquelles últimes vacances en uns dies inoblidables per reconquerir la seva dona, per estrènyer lligams amb el seu fill i per recompondre la felicitat familiar que ell creia sòlida com una roca; una roca, però, que ara està a punt de fer-se miques...


AUTOR:

David Nichols (Hampshire, 1966) va estudir literatura anglesa i teatre a la Universitat de Bristol. És novel·lista i guionista, autor de quatre novel·les i nombroses sèries de televisió. Un dia, la seva tercera novel·la, va ser molt ben acollida per la crítica i es va convertir en un best-seller internacional, amb més de 5 milions d'exemplars venuts a tot el món. Un dia va ser traduïda a més de 40 llengües i adaptada a la gran pantalla.

Amb aquesta darrera novel·la, nominada al Man Booker, David Nicholls ha estat guardonat com a Autor de l'Any als National Book Awards.

FITXA TÈCNICA

AutoriaDavid Nicholls
Editorial:Proa Pàgines: 304

COMPARTEIX

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Disponible dins del pack de REGAL CLUB de novel·la en català

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX