3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Flic Festival Familiar. La festa de la creació
Flic Festival Familiar. La festa de la creació
Flic Festival Familiar. La festa de la creació
Flic Festival Familiar. La festa de la creació

Flic Festival Familiar. La festa de la creació

  • Diumenge 01 de febrer
  • CCCB - Barcelona
3€-5€
GRATUÏT
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

El CCCB acollira el pròxim 1 de febrer la Festa de la Creació. Durant tot un dia,més de 1.000 famílies amb infants de 0 a 12 anys podran conèixer de primera mà diferents exposicions sobre la literatura i l'art, narracions de contes, la fabrica de la creació, cinema, jocs, performance d'il.lustració i espectacles.

Com a novetat, en aquesta V edició del Flic Família, es crearan dues línies d'activitat segons les edats deis infants. Els nens i nenes de 0 a 6 anys podran participar a espectacles de petit format, descobrir una biblioteca de 45 centímetres, jugar amb la literatura amb els jocs de de Bateau Lune, o coneixer els "Éssers diminuts i fabulosos" de Tantagora a través d'una exposició a mida.

Per als nens i nenes de 6 a 12 anys s'ha organitzat un programa amb l'espai d'experimentació "La fabrica de la creació", sessions de cinema, de teatre, una impressora humana, o escoltar cantes en una hamaca...

A més, com a novetat d'enguany s'atorgara un Premi homenatge Flic. L'estatua de la Gallina Flic, basada en l'obra d'Aranal Ballaster (Premi Nacional d'il·lustració) es donara a un il·lustrador catala de gran reputació. Així també, com en anteriors edicions l'organització entregara el Kit Flic als participants, una bossa amb diferents materials per tal que els nens i nenes puguin seguir gaudint de l'art i la literatura a casa.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ENTRADES

Web TR3SC

ADREÇA

C. Montalegre, 5
08001 - Barcelona

CCCB
C. Montalegre, 5, 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Màxim 4 entrades per família.
Més informació a: Flic Festival

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX