3/5
Sense recomanacions Interessa a  
TR3SC recomana: Dansa de les ombres felices

TR3SC recomana: Dansa de les ombres felices

RECOMANACIÓ
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

SINOPSI:
Dansa de les ombres felices és el primer llibre que va publicar Alice Munro, l'any 1968, quan la premsa deia d'ella ¿Mestressa de casa troba temps per escriure relats". 45 anys després, què representa aquest llibre dins l'obra d'una de les poques dones guardonades amb el Nobel de literatura? Molt més que un debut: l'origen. En aquestes quinze històries que passen a la vora de rius, en cases pageses i pobles aïllats, Alice Munro fa sorgir vides ordinàries en el moment en què una revelació les trastoca.

En aquest llibre, explora els territoris íntims als quals tardaria mig segle a tornar amb Estimada vida: el pare, la mare; la llibertat que no fa escarafalls però que no deixa pedra sobre pedra.

AUTORA:
Alice Munro, filla de grangers nascuda el 1931 en una zona rural de la província d'Ontàrio, va publicar el seu primer conte l'any 1950 i, al cap de divuit anys, el seu primer volum, Dance of the Happy Shades. Casada dues vegades i mare de quatre filles, ha experimentat i escrit tot el que significa constrènyer la vida pròpia dins la vida familiar. La seva obra, un conjunt de quinze llibres construït gairebé tot en forma de relats ("Veig la vida com peces separades que no acaben d'encaixar mai"), ha estat guardonada el 2013 amb el Nobel de Literatura.

FITXA TÈCNICA

AutoriaAlice Munro
Editorial:Club editor

COMPARTEIX

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX