3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Arriba Poesia i vi: un maridatge
Arriba Poesia i vi: un maridatge
Arriba Poesia i vi: un maridatge
Arriba Poesia i vi: un maridatge

Arriba Poesia i vi: un maridatge

  • Dimecres 10 de setembre
  • Coac - Barcelona
exclusiu
5€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Poesia i vi: un maridatge

Una activitat que et descobreix com la poesia i el vi junts creen una atmòsfera particular. Deixa't portar i vine el proper 10 de setembre a escoltar poesia acompanyada d'un bon tast de vins, a càrrec dels seus creadors.

L'Editorial Terrícola i El Celler Bàrbara Forés han unit creativitat i esforços per fer realitat un projecte comú de maridatge entre poesia i vi, i que pren cos en l'edició de les tres darreres Plaquettes Infinitessimals de l'editorial, que en aquesta ocasió presenten un format desplegable que conté els poemes i acompanya una ampolla de vi.

El projecte literari i vinícola fusiona obres poètiques de Cristelle Enguix, Jordi Nopca i Víctor Sunyol amb el Blanc, el Rosat i el Negre del Celler Bàrbara Forés, tot establint sinèrgies sensorials entre paraules, versos i vins de la Terra Alta.

Terrícola, l'editorial responsable de l'edició de les plaquettes que el Celler ha maridat amb els seus vins, fa poesia i vol compartir-la. És una editorial compromesa amb el disseny, amb la qualitat, amb la proximitat, amb l'optimització de recursos i amb el respecte vers els materials que empra. Els apassionen els llibres i els escriptors, i per això busquen dotar els poemes d'altres vides que germinin o que, com en aquesta ocasió, fermentin i amarin els lectors amb sentors i embriagueses de terra, de tradició i de cultura. Els editors de Terrícola són els també poetes Joan Duran i Esteve Plantada.

El disseny dels llibres de Terrícola, una part fonamental del projecte, és obra de l'estudi CanCun, format pels creatius Núria Vila i Albert Grébol. L'acurat, suggerent i revelador maridatge entre poesia i vi ha anat a càrrec de Pili Sanmartín i Rafel Sanmartín, del Celler Bàrbara Forés, que, tot buscant correspondències entre els poemes dels tres autors i els vins del Celler, van jugar amb els diferents sentits, el color, les aromes, el gust, la varietat o el procediment d'elaboració dels seus productes i els extrapolaren a la paraula i al vers. Cada plaquette conté una breu justificació del maridatge.

FITXA TÈCNICA

Durada1h, aprox.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ENTRADES

Web TR3SC

ADREÇA

C/ Plaça Nova, 5 (davant de la Catedral), l'edifici amb el fris de Picasso
08002 - Barcelona

Coac
C/ Plaça Nova, 5 (davant de la Catedral), l'edifici amb el fris de Picasso, 08002 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

L'activitat comptarà amb els autors que recitaran les poesies i amb els elaboradors del vi.
Més informació a: L'Editorial Terrícola i Celler Bàrbara Forés

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX