3/5
Sense recomanacions Interessa a  
TR3SC recomana: Espérame en el paraíso

TR3SC recomana: Espérame en el paraíso

RECOMANACIÓ
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

SINOPSI:

Yulia, una experimentada reportera que cobreix la Primavera Àrab, aconsegueix entrar a Síria per narrar la guerra civil. En el seu camí es creua amb el ben plantat Omar, un jove poeta que ha salvat la vida de miracle, i pel qual se sent atreta immediatament.

Perseguit pels homes del Govern d'Al-Assad, Omar es veu obligat a fugir. Iúlia decideix llavors acompanyar al setge de Baba Amro, a Homs. De la mà del sirià, la reportera s'implica poc a poc en aquesta contesa aliena. Empatitza amb el conflicte i amb la seva causa i pren decisions que no tindran marxa enrere. Sense control sobre els esdeveniments, Iúlia s'enredarà en una trama en la qual arriscarà la seva pròpia vida. Atrapada entre dos mons, pressionada per la CIA i pels radicals islàmics, dividida entre el bé i el mal, la pau i la violència, la religió i l'ateisme ... trairà Yulia els ideals d'Omar? O decidirà portar la seva lluita contra la injustícia i la violència a Síria fins al final?

Mayte Carrasco, una de les reporteres de guerra més importants de Actualment, ens narra una colpidora història d'amor, lleialtat i passió a la primera novel·la sobre la guerra civil a Síria, un lloc en el que l'ànima es despulla i tot es viu amb una intensitat voraç.

FITXA TÈCNICA

AutoriaMayte Carrasco 
Editorial:Penguin Random House Pàgines: 304

COMPARTEIX

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Disponible com a REGAL CLUB dins del pack de llibres de narrativa castellana

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX