3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Circ Raluy - Altius
Circ Raluy - Altius
Circ Raluy - Altius
Circ Raluy - Altius
Circ Raluy - Altius
Circ Raluy - Altius
Circ Raluy - Altius
Circ Raluy - Altius

Circ Raluy - Altius

  • Carpa Circ Raluy - Barcelona
8€-25€
4€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

L'històric Circ Museu Raluy, amb el seu encant i la seva estètica perdurable, torna a Barcelona amb un espectacle per a tota la família, Altius. Benvinguts al Circ Museu Raluy! L'encant i la seva estètica perdurable us acolliran per gaudir d'un bonic espectacle en el qual les mirades d'ahir i d'avui s'alien en uns números que desafien el sentit comú, deslliguen entusiasme i combinen poesia i humor.

Sota la bellíssima i acollidora carpa del Circ Museu Raluy, gaudireu de la màgia de ser durant un parell d'hores espectadors privilegiats del fantàstic món del circ mostrat aquí amb tota la intensitat que dóna la proximitat.

La finesa del nombre aeri de Jean-Christophe de Beauchamp i Kerry Raluy; L'habilitat sobre el cable d'Emily; La potència i l'emoció del contundent i delicat nombre del gran Pave Volades "Pasha" en les barres fixes; la sensualitat i la tècnica de Rosa Raluy; El món sempre evocador de | Raluy; L'humor compartit, desbordant i colossal del gran pallasso rus Bobylev; el fantàstic nombre de "water-Meteors" de Kimberley i Jillian Raluy; La solemne presència a la pista del pallasso Lluís Raluy; Les sorpreses sempre contagioses de globus, Jurek i Francis; Els malabars elegants de William Giribaldi; Les piruetes sobre la balança dels romanesos "Alexandros"; I tot sota la direcció polida i destra de Carlos Raluy.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

EDAT

Tots els públics

CATEGORIES

Arts Escèniques    Circ/Màgia

ADREÇA

Moll de la Fusta
08004 - Barcelona

Carpa Circ Raluy
Moll de la Fusta, 08004 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Consulteu els diferents descomptes actius per les diferents funcions: del 20 al 50% de dte

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX