3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Soliloquejar amb algú

Soliloquejar amb algú

  • Escenari Joan Brossa - Barcelona
18€
9€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Un parc urbà on diversos personatges hi deixen perdre el seu temps. El temps passa, passa de llarg, fins que de cop alguna cosa fa que s'aturin, que observin, que prenguin consciència d'ells mateixos i decideixin actuar, fer alguna cosa. Un personatge estrany ha aparegut al parc, s'ha creuat amb ells i els mira directament als ulls. És això el que activa l'alerta i no saben ben bé perquè. Tots aquests personatges acabaran confluint en una nit, la nit on aquest parc acabarà en flames. Unes flames que ho cremen tot per tal de poder tornar a començar.

És un espectacle on utilitzem el soliloqui per donar veu a una sèrie de gent que d'alguna manera no en té. Perquè callen. Llavors sentim tot aquest doll o huracà de pensaments i d'accions que no fan, però que voldrien fer. Sentim els desitjos d'aquests personatges a qui els hi costa comunicar-se amb sinceritat.

Parlem de la solitud i del col·lectiu. De la necessitat de trobar-se amb algú per compartir tot el que et passa pel cap. O part del que et passa pel cap.

Un concert de personatges. Personatges estancats, parats, aparcats en un racó de la ciutat. Personatges estancats en una adolescència prolongada. Música en directe. Micròfons. Un conte urbà ple de violència continguda.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

Carrer flassaders, 40
08003 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Consulteu les diferents promocions actives per cada funció

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX