3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Paraules d'amor
Paraules d'amor

Paraules d'amor

  • Escenari Joan Brossa - Barcelona
15€
9€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

"Amb 'Paraules d¿amor volem posar en escena un diccionari, el ¿Diccionari Tòntu (Elogi del barbarisme i d¿altres barbaritats de la parla catalana)", que, per més gosadia, he escrit jo mateix. El títol ja insinua les intencions: retre homenatge a les moltes maneres de parlar el català -no sempre conforme a les normes de l¿Acadèmia- dels nostres avis, pares, nosaltres mateixos i els nostres fills. Treurem a passejar aquestes paraules com altives i altius models desfilant per la passarel.la de la llengua i la memoria.

Sí, ¿Paraules d¿amor", perquè com diu en Serrat a la seva cançó, no en sabíem més, i amb elles hem anat fent. No deixa de ser curiós que Catalunya, que ha exhibit reiteradament la seva llengua com a gran signe d¿identitat, sigui, sens cap mena de dubte, el país d¿Europa i part de l¿estranger que, per convivencia amb el castellà, pitjor la parla amb respecte a la normativa vigent.

I què tindrà de ¿teatral" tot plegat? No ho acabo de saber. En tot cas, agraïr als meus còmplices haver acceptat l¿aventura, i a Hermann Bonnin, bon amic de l¿heterodòxia, que ens hagi convidat al seu petit i preciós teatre".
Joan Ollé

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

Carrer flassaders, 40
08003 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Consulta les diferents promocions actives a les funcions

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX