3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Abonament Teatre Amateur - Paraules encadenades, Ningú no és perfecte i El Nom

Abonament Teatre Amateur - Paraules encadenades, Ningú no és perfecte i El Nom

  • L'Auditori de Cornellà - Cornellà de Llobregat
57€
15€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

PARAULES ENCADENADES - 23 d'octubre a les 21:30

Des de la seva estrena l'any 1998 aquest thriller teatral de Jordi Galceran ha estremit el públic de tots els teatres on s'ha representat. Ara, "Corenllà Teatre" de l'Auditori de Cornellà us ofereix la possibilitat de saber per què.

Sabeu jugar a encadenar paraules? És molt fácil, jo dic una paraula i vosaltres heu de respondre amb una altra que comenci per la última síl·laba de la meva. I així tota l'estona fins que algú falli. Ah! I no s'hi val repetir Un exemple: "Tarat; Rata" ¿Què succeeix quan aquesta premisa li planteja un funcionari a una infermera mentre la té segrestada i emmanillada en una estança claustrofòbica? ¿On és el límit entre la sana experimentació i l'obsessió?" Paraules encadenades ens planteja la història de dues persones amb mil i un retrets i sentiments amagats envoltats de mentida, odi i, al mateix temps, d'una passió extrema. Però no tot és el que sembla. O sí?

Juguem? Què t'hi vols jugar?

NINGÚ NO ÉS PERFECTE - 25 d'octubre a les 19:00

El 1959 Billy Wilder va rodar la pel·lícula "Con faldas y a lo loco", una de les millors comèdies que ha donat la història del cinema, amb la mítica Marilyn Monroe acompanyada de Tony Curtis i Jack Lemmon. 56 anys després el grup de teatre de l'Auditori de Cornellà la porteb a escena amb el títol de "NINGÚ NO ÉS PERFECTE", la cèlebre frase que un personatge li diu a un altre i que resumeix l'esperit de la pel·lícula, que les nostres imperfeccions ens fan perfectes davant la gent que ens estima. Us convidem a reviure aquesta divertida història plena d' equívocs en els que ningú sembla el que és.


EL NOM - 24 d'octubre a les 21:30

El Nom és una obra que ens convida a reflexionar.  En Vicenç i l'Anna són convidats a sopar a casa de la seva germana Isabel i el seu cunyat Pere. Al sopar es trobaran també amb en Claudi un vell amic de la infància. Mentre esperen l'arribada de l'Anna que està esperant el primer fill de la parella, els amics enceten una conversa sobre la paternitat. Tothom es queda estorat quan Vicenç revela el nom que han triat pel nouvingut.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

C. Albert Einstein, 51
08940 - Cornellà de Llobregat

L'Auditori de Cornellà
C. Albert Einstein, 51, 08940 Cornellà de Llobregat

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Compra les entrades d'aquest pack amb descompte a la web del tr3sc

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX