3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Fimag15 -Fira Internacional de màgia de Torroella de Montgrí

Fimag15 -Fira Internacional de màgia de Torroella de Montgrí

  • Diversos Espais Comarques de Girona - Varis
20-25€
20%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

La quarta edició del FIMAG, la Fira Internacional de Màgia de Torroella de Montgrí, aplegarà del 5 al 7 de juny un total de 120 funcions de 40 artistes diferents i esdevindrà la major concentració de mags i activitats vinculades a l'il·lusionisme que s'ha fet mai a Catalunya.

La Fira manté la fórmula de les darreres edicions: un ampli programa amb actuacions als carrers i places de la Vila combinat amb la presentació d'espectacles en espais tancats d'alguns dels mags de més prestigi del moment. En aquest sentit s'ha apostat per incrementar la presència d'artistes estrangers i, enguany, es podran veure els trucs de mags com ara Shin Lim, provinent dels Estats Units i de tan sols 21 anys; Héctor Mancha, seleccionat per al FISM 2015, el congrés més important del món de la màgia; Miguel Ángel Gea, possiblement el mag numismàtic més reconegut del món; Arturo Dupén, primer premi de màgia d'aprop i invenció; o els francesos Kenris&Aurelia.

Els dos espectacles principals del FIMAG, agrupats sota l'epígraf de La Gran Màgia, es podran veure a l'Espai Ter i són la Gala Internacional (dissabte 6 juny, 22h) on, a més de Shin Lim, Héctor Mancha i Kenris&Aurelia hi actuaran Raúl Alegría i Jaime Figueroa. El català Enric Magoo, director del Festival de Màgia de Badalona, presentarà la Gala i rebrà el Premi FIMAG'15 per a la seva trajectòria. La Gala Internacional és un espectacle irrepetible ja que difícilment hi haurà l'oportunitat de veure aplegats en un mateix espai aquests artistes, tots ells guardonats amb importants premis i reconeixements a nivell internacional. L'endemà, el diumenge dia 7, Mag Lari presentarà al mateix escenari la seva última creació, Lari Poppins. Un espectacle per a tots els públics amb màgia, música i sobretot molt d'humor.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Circ/Màgia

ENTRADES

Compra les teves entrades amb descompte a la web del recinte

ADREÇA

Diversos Espais Comarques de Girona
00000 - Varis

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Punts de Venda:
Compra les teves entrades amb descompte a la web del recinte

Compra les teves entrades amb descompte a la web del recinte i consulta les PROPOSTES RELACIONADES

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX