3/5
Sense recomanacions Interessa a  
A house in Asia

A house in Asia

  • Teatre Auditori de Granollers - Granollers
12€
10,20€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

A partir de l'episodi de l'assalt a la casa d'Ossama Bin Laden al Pakistan per part dels marines americans, l'Agrupación Señor Serrano construeix un retrat despietadament pop de la dècada que va seguir l'11-S i que va donar pas al segle XXI. Un western escènic i una experiència multiplataforma que explica la recerca i captura més gran i llarga de la història.

La casa on s'oculta Geronimo al Pakistan. Una còpia exacta d'aquesta casa en una base militar a Carolina del Nord. Una altra còpia d'aquesta casa a Jordània, on es filma una pel·lícula. L'operació de cerca i captura més gran de la història. Un xèrif obsessionat amb una balena blanca. Els nois de Take That preparant-se per a una missió històrica. Indis i cowboys. Avions i cerveses. Còpies, reflexos, imitacions i hamburgueses.

Amb aquest argument es presenta A house in Asia, una experiència multiplataforma que barrega la realitat i les seves còpies per explicar l'operació de recerca més gran de la història: la captura de Bin Laden. A través del seu llenguatge marca registrada (maquetes, video-projeccions, manipulació de vídeo en temps real i voluntariosos performers) l'Agrupación Señor Serrano presenta un western escènic que dibuixa un retrat despietadament pop de la dècada que va seguir l'11-S, la llavor del segle XXI. Passin i vegin la proposta més nova d'un col·lectiu de creadors que té seu a Barcelona i disposa d'una sòlida projecció internacional.

FITXA TÈCNICA

AutoriaCreació: Alex Serrano, Pau Palacios i Ferran Dordal
Intèrprets:Performers: Alex Serrano, Pau Palacios i Alberto Barberá

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

C. Torras i Bages, 50
08401 - Granollers

Teatre Auditori de Granollers
C. Torras i Bages, 50, 08401 Granollers

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Horari Taquilles:
Dimecres, dijous i divendres de 17.30 h a 20.00 h, i una hora i mitja abans de cada espectacle

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX