3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Ballet Nacional d'Espanya
Ballet Nacional d'Espanya
Ballet Nacional d'Espanya

Ballet Nacional d'Espanya

  • Centre Cultural Terrassa - Terrassa
40€
34€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

El Ballet Nacional d'Espanya (BNE), dirigit per Antonio Najarro des del 2011, és actualment el màxim exponent de la dansa espanyola, mostrant el flamenc més exquisit i l'escola bolera en els teatres més destacats del món a través de múltiples i diversos espectacles que abarquen el clàssic i l'avantguarda.

Farruca: El ballador i coreògraf, Juan Quintero, és l'autor d'aquesta peça per a tres ballarins. Sòbria i elegant en els moviments del tors i els braços, reserva per al moment del taloneig, les filigranes més exquisides.

Ritmos: Recreació visual en una pura abstracció de la dansa. Un espectacle on la simetria es converteix en un art de moviments; el taloneig rítmic, les vibrants piruetes i el caràcter de les castanyoles, creen tota una mostra de so i moviment.

Suite de Sevilla: El director del Ballet Nacional d'Espanya, Antonio Najarro, dóna vida a una nova creació coreogràfica a través de la Dansa Clàssica Espanyola fusionada amb les noves tendències avantguardistes. La partitura de Rafael Riqueni plasma aromes, tradicions, enyorança i nostàlgia, ja que va ser a Madrid on va ser composada. En ella hi convergeixen les guitarres flamenques juntament amb la resta d'instruments flamencs descrivint paissatges andalusos.

Viva Navarra: La composició realitzada pel músic navarrès sobre la jota de la seva terra és una exquisida estilització de les formes folklòriques, magistralment coreografiada per Victoria Eugenia. La ballarina sorgeix misteriosament de la foscor i es destapa en un ball tan subtil i delicat, com ple de coratge i energia.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Dansa

ADREÇA

Rambla d'Egara, 340
08221 - Terrassa

Centre Cultural Terrassa
Rambla d'Egara, 340, 08221 Terrassa

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Horari Taquilles:
Centre Cultural Unnim:
De dilluns a divendres de 9 a 20 h, dissabtes de 15 h a 20 h.
Obert des d'una hora abans de començar l'espectacle.

Oficines de Unnim (l'antiga xarxa d'oficines Caixa Terrassa): en l'horari d'atenció al públic.



La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX